Η Ιωάννα Κραουνάκη παρουσιάζει τις καινούργιες της δημιουργίες στην Brasserie, από τις 17 Δεκεμβρίου. Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν μεταλλικά κοσμήματα, με αρχαία αίσθηση, βυζαντινή μνήμη και μεταμοντέρνα αισιοδοξία.

Η νέα σειρά κοσμημάτων της  υπόσχεται την μελλοντική κατασκευή τους από χρυσό, ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους, ενώ τα ίδια λειτουργούν σαν μοντέλα.

Εμμένοντας στην επιλογή μεταλλικών εξαρτημάτων βιομηχανικής χρήσης (βίδες, παξιμάδια, υδραυλικούς σωλήνες,  σχάρες αποστράγγισης) καθώς και υλικών προς ανακύκλωση (καπάκια αναψυκτικών, διαλυμένα κοσμήματα σε δεύτερη χρήση), προσθέτει έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο της καρδιάς το πάθος και το τυρκουάζτης θάλασσας και του ουρανού το βάθος.

Η ιδέα των πλαστικοποιημένων μενταγιόν παίρνει θέματα από ζωγράφους του 20ου αιώνα, εικόνες βυζαντινές και ροζ αγγέλους σε παλιές χαλκομανίες.

Συνολικά παρουσιάζονται επτά ενότητες με τρία έως τέσσερα  κοσμήματα η κάθε μία, ενώ θα διατίθενται κοσμήματα και από την προηγούμενη της δουλειά σε φιλικές τιμές.

Με μια σειρά από πρωτότυπα γούρια και μπρελόκ δίνει τις ευχές της για τις γιορτές με τους συμβολισμούς των φερόντων στοιχείων που χρησιμοποιεί επιλεκτικά, συνδυασμένα με τα υλικά των κοσμημάτων της.