Το θέατρο Olvio φιλοξενεί την παράσταση Μετά από όνειρο, από τη θεατρική ομάδα Σοίστρο.

Θέλοντας μέσα από την πλαστικότητα των σωμάτων, τους ζωντανούς ήχους των μουσικών οργάνων και την αρτιότητα του λόγου, να αφουγκραστούμε, να μιλήσουμε, να θυμηθούμε και να ξανασυναντήσουμε τον κύκλο της ζωής μας, βρεθήκαμε κοντά στον πιο καίριο και σαφή λογοτεχνικό πομπό ζωής που είναι τα δημοτικά ποιήματα.

Πίσω από κάθε τραγούδι – ποίημα και ένας ανώνυμος δημιουργός, που χωρίς να έχει τη φιλοδοξία της ατομικής προβολής, εκφράζει και απηχεί την ψυχική κατάσταση και τα συναισθήματα μιας ευρύτερης ομάδας και γενικά του λαού. Ο αποδέκτης με τη σειρά του, αφαιρεί η προσθέτει οτιδήποτε δεν ταιριάζει στη ψυχοσύνθεσή του και στη δική του εκφραστική. Τολμηρή σύλληψη του θέματος, ζωντανή και παραστατική απεικόνιση του εξωτερικού και εσωτερικού κόσμου, ανάγλυφη πλαστικότητα των εικόνων. Κάθε παραλλογή, ένα ολοκληρωμένο και αυτούσιο έργο, κάθε λιανοτράγουδο και μια άρτια φράση επαναπροσδιορισμού. Κάθε μύθος μια παλιά ιστορία – πρόταση για καινούργια περιπέτεια. Ένα παραμύθι παρμένο απ’ τα παλιά για να μας ξυπνήσει μνήμες σημερινές. Μακάρι αυτές να μας οδηγήσουν στην ανάγκη μας να φτιάξει ο καθένας το δικό του παραμύθι.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Αδάμ
Ερμηνεύουν: Ντίνα Μιχαηλίδη, Δέσποινα Μπουγιατιώτη, Φαίδρα Σούτου, Ελένη Υφαντή, Χρήστος Καπενής, Γιώργος Σταυριανός, Νίκος Ψαριανός
Κείμενα: από τη Δημοτική μας Ποίηση
Χορογραφίες: Φαίδρα Σούτου
Σκηνικά – Κοστούμια: Ευαγγελία Θεριανού
Μουσική: Νίκος Ψαριανός
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λουκάς Θεοδοσόπουλος
Οργάνωση Παραγωγής: Δήμητρα Φράντζιου
Φωτογραφίες – Αφίσα: Παναγιώτης Λαμπής