Αφού ανακαλύψαμε τί χαρακτηριστικά θα έχει το απολίθωμα του homo tileopticus, όταν θα 

ανακαλυφθεί χιλιάδες χρόνια μετά, επιστρέφουμε στο Ρυθμό stage για 4 ξεχωριστές παραστάσεις.

Μετά από 80 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και συμπληρώνοντας 1 χρόνο επιτυχίας τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης έχουν ακόμη ανοικτούς λογαριαμούς. Ο ταλαντούχος Στέλιος Κάτσαρης μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη το χειμώνα που μας πέρασε, επιστρέφει στα μουσικο-θεατρικά δρώμενα, αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας το νέο του stand up comedy με τίτλο «Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης 2».

Τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες και ίντερνετ μπαίνουν στο στόχαστρο και με βασικό σκοπό το χιούμορ δεν μένει τίποτα όρθιο.

Στις 20 Μαρτίου 2011 επιστρέφει στο Ρυθμό stage, στην Αθήνα και εγγυάται μια απίστευτη βραδιά με πολλές εκπλήξεις και αστείρευτη σάτιρα καθώς καυτηριάζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους ήρωες της τηλεοπτικής και πολιτικής καθημερινότητας μας τρυπώνοντας στα σαλόνια των σπιτιών του 2011.

Την ίδια χρονική στιγμή σχολιάζει κορυφαία θέματα της επικαιρότητας δημιουργώντας ανοιχτό διάλογο με το κοινό.

Ο stand up comedian, Στέλιος Κάτσαρης και οι θεατές μεταμορφώνονται σε μία μεγάλη παρέα, αφού μαζί καυτηριάζουν τα νέα της ημέρας, γράφουν τραγούδια, παίζουν παιχνίδια ανακαλύπτοντας τη διαφορά που χωρίζει την πραγματική ζωή από την “παράσταση” της τηλεόρασης.

Στο τέλος τον λόγο παίρνουν τα τραγούδια αφού ο Στέλιος συντροφιά με ένα πιάνο πετά την κάπα του κωμικού και αφήνεται σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια του χτες και του σήμερα.

Μαζί του η Νεφέλη Μαρκάκη στο βιολί και ο Τάσος Παπακυριάκου στην κιθάρα.