Τι μας ετοιμάζει για φέτος το Rockwave; Μία μέρα με τους θεούς του παγκόσμιου metal! Οι Judas έρχονται, οι Within Tempatation επίσης, οι Cavalera Conspiracy και αυτοί, και… οι Opeth φυσικά! Vive Rockwave!

Το φετινό Rockwave Festival αφιέρωσε την 9η Ιουλίου σε μία φεστιβαλική μέρα metal. Με τέσσερα από τα κορυφαία συγκροτήματα της metal μουσικής, το φεστιβάλ-θεσμός αναδεικνύει την (όμορφη) σκοτεινή του πλευρά.

Κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει και λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να του αντισταθούν!

Η μέρα που θα μας κάνει ευτυχισμένους ξεκινά με Judas Priest και τι άλλο να θέλετε μετά από αυτό;

Οι Judas επιστρέφουν στο Rockwave και υπόσχονται μια απίστευτη feast-ival εμπειρία, με ένα best off show και δηλώνοντας το ίδιο ευτυχισμένοι που θα βρεθούν μπροστά στο metal ελληνικό κοινό!

Στη συνέχεια οι Within Temptation για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Το συγκρότημα φαινόμενο, με την αισθησιακή και πανέμορφη Sharon den Adel, με τα αιθέρια φωνητικά, αλλά και στο σύνολο με το δυναμικό background μιας μπάντας που έχει πουλήσει περισσότερα από 1.2 εκατομμύρια CDs και DVDs παγκοσμίως, θα μετατρέψει το Terra Vibe Park στον απόλυτο metal ονειροχώρο !

Ο Μax Cavalera ξανάρχεται στην Ελλάδα, για να σημάνει την επιστροφή των αδερφών Sepultura και την συμμετοχή τους στο φετινό Rockwave, ακούγοντας στο όνομα πλέον The Cavalera Conspiracy. Θυμηθείτε μόνο αυτό: δέκα χρόνια σιωπής θα τα σπάσουν επί ελληνικού εδάφους!

And last, but not least, οι Opeth, κατευθείαν από το Blackwater Park στο Terra Vibe Park. Οι Σουηδοί Τιτάνες Opeth, κάνοντας βήματα μπροστά από την εποχή τους, συνδυάζουν με μεγάλη άνεση και ιδιαίτερα μοναδικό τρόπο το metal με το classic rock με πινελιές prog, folk και free form jazz … Ο σκοπός του ερχομού τους: να ανανεώσουν τη σχέση λατρείας με τους εδώ fans τους.

Info
Τετάρτη 9 Ιουλίου
H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Μαρτίου στα:
ΤΙCKET HOUSE, Αθήνα Πανεπιστημίου 42, 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE, Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102, 2310 264880
Online sales: http://www.ticketpro.gr/
Οι τιμές τους θα είναι :
Pl1 (Α) 70 euro, Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά της σκηνής
Pl2 65 euro, Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)
Pl3 50 euro, για τις πρώτες μέρες της προπώλησης έως τις 30 Απριλίου, 55 euro στη συνέχεια έως και τις 4 Ιουλίου και 60 euro από τις 5 Ιουλίου έως και την ημέρα του Festival, Ορθίων γενική είσοδος
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.rockwavefestival.gr/
http://www.didimusic.gr/