Ήρθε η στιγμή για το πρώτο LIVE των Mechanical Parts Inside, της alternative πλουραλιστικής μπάντας που εξορμά από τη Λαμία, με πρωτότυπη μουσική και πρωτότυπο αγγλικό στίχο, να κατακτήσει τον κόσμο(Why not?!).

Πού; Στο 7SINS. Πότε; Την Κυριακή 2 Ιουνίου. Οι πόρτες ανοίγουν από τις 20:00. Γιατί; Γιατί θα μπορέσετε να ακούσετε για πρώτη φορά το πρώτο άλμπουμ που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσουν οι M.P.I. στα μέσα του Ιούνη.

Λίγη ιστορία

Η μπάντα σχηματίστηκε το 2011 και κάθε ένα από τα μέλη έφερε μαζί του τις δικές του επιρροές. Έτσι, το αποτέλεσμα του track list που ολοκληρώνει το album και θα λανσαριστεί στα μέσα Ιουνίου είναι ένα συνονθύλευμα από ακούσματα και νέους ήχους, original, με ιδιαίτερη έμφαση στα φωνητικά της Χριστίνας Κρουστάλλη.

Οι Mechanical Parts Inside αποτελούνται από τους: Χριστίνα Κρουστάλλη, φωνητικά Γιάννης Κωσταρίκας, πλήκρα Αλέξης Αρναούτογλου, κιθάρα Πάνος Επισκόπου, μπάσο Δημήτρης Κωσταρίκας, drums, audio engineering

Mechanical Parts Inside Facebook Fanpage https://www.facebook.com/mechanicalpartsinside Youtube: http://www.youtube.com/user/mechpartsinside @Twitter https://twitter.com/mechpartsinside My space: http://www.myspace.com/mecpartsinside Soundcloud: https://soundcloud.com/mechanicalpartsinside