Η Φρέγια Λόκγουντ πληροφορείται ότι ο Άρθουρ Κρόκλφορντ, έμπορος αντικών και μέντοράς της, με τον οποίο δεν έχει πια επαφές, πεθαίνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Έχει περάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια μακριά από τη γραφική γενέτειρά της στην Αγγλία, όμως σε ένα γράμμα που της αφήνει ο Άρθουρ λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του της ζητά να ξεκινήσει μια έρευνα.
Μην το πεις πουθενά.

Δεν έχει μείνει κανείς για να εμπιστευτείς.
Ψάξε τα στοιχεία και να προσέχεις.

Η Φρέγια δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στη ζωή την οποία είχε ορκιστεί ότι θα άφηνε πίσω της. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη θεία της Κάρολ, ακολουθεί τόσο τα στοιχεία όσο και το ένστικτό της, που την οδηγούν σε μια παλιά έπαυλη για να περάσει ένα «Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στους λάτρεις των αντικών». Όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η Φρέγια καταλαβαίνει αμέσως ότι όλες οι αντίκες είναι απλώς φτηνές απομιμήσεις και ότι οι υπόλοιποι καλεσμένοι είναι μυστικοπαθείς και απειλητικοί.

Τι συμβαίνει σε αυτό το αρχοντικό και πώς εμπλέκεται ο Άρθουρ; Και το πιο σημαντικό, θα μπορέσουν η Φρέγια και η Κάρολ να ανακαλύψουν την αλήθεια πριν ξαναχτυπήσει ο δολοφόνος;

Το βιβλίο Συλλέκτης αντικών – Η τελευταία δημοπρασία είναι το πρώτο της σειράς.

C.L. Miller – Πληροφορίες για τη συγγραφέα

Η C. L. Miller ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στις εκδόσεις βοηθώντας τη μητέρα της, Τζούντιθ Μίλερ, στη σύνταξη του Τιμοκαταλόγου Αντικών των Μίλερ και κατόπιν εργάστηκε σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Αφού απέκτησε τα παιδιά της, αποφάσισε να ακολουθήσει το παιδικό της όνειρο, που δεν ήταν άλλο από το να γίνει συγγραφέας, και αφοσιώθηκε στη συγγραφή.

Διακρίθηκε στον διαγωνισμό του Undiscovered Voices 2022 και συμπεριλήφθηκε στη σχετική ανθολογία.

Ζει σε ένα μεσαιωνικό σπίτι στο Ντένταμ Βέιλ, στο Σάφολκ, μαζί με την οικογένειά της.