Την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, το πρώτο πάρτι με πανσέληνο στην ταράτσα του BIOS θα σημάνει  την απαρχή των καλών καιρών αλλά και την έναρξη του Bob Theatre Festival, του φεστιβάλ νεανικού θεάτρου που πλημμυρίζει το κτίριο με νέους καλλιτέχνες και νέο κοινό! Με αφορμή την ειδυλλιακή μαγική πανσέληνο, ανεβαίνουμε στην ταράτσα αμέσως μετά τις παραστάσεις και απολαμβάνουμε τη θέα, το φεγγάρι, τους φίλους!

Τη μουσική της βραδιάς θα επιλέξει ο Θεοδόσης Κώνστας από την ομάδα Ha! και το Patari project.

The Full Flower Moon είναι ένα από τα προσωνύμια της μαγιάτικης πανσελήνου, σύμφωνα με τις διάφορες φυλές Ινδιάνων που μετρούσαν τον χρόνο παρατηρώντας τις εποχές και το φεγγάρι. Τα ονόματα του φεγγαριού ποικίλλαν ανάλογα με τη φυλή και έτσι η πανσέληνος του Μαΐου είναι γνωστή και ως Mother’s Moon, Milk Moon και Corn Planting Moon.

Το μαγιάτικο φεγγάρι σηματοδοτεί την εποχή της αυξημένης γονιμότητας, της ευφορίας, το λιώσιμο των τελευταίων πάγων και την ανθοφορία των φυτών.

Στην ταράτσα θα απολαύσουμε την φεγγαράδα, θα πιούμε δροσερά κοκτέιλ και θα ακούσουμε ωραία μουσική, ανυπομονώντας για το καλοκαίρι!

Full Moon Happy Hour:  18.00 – 21.00

Τα ποτά μέχρι την δύση του ηλίου και την ανατολή του φεγγαριού θα είναι σε happy hour τιμές. Ελάτε από νωρίς!