Ξεκίνησαν τα εργαστήρια θεάτρου, styling και μόδας για ενήλικες στην καρδιά της πόλης!

Το MIMI & MOU, ξεκίνησε το Σεπτέβριο του 2019 με πολύ κέφι και μεράκι. Η Δήμητρα Βλάχου, ηθοποιός και παιδαγωγός με πολυετή εμπειρία στον χώρο του θεάτρου και της εκπαίδευσης και ο Δημήτρης Ζαφειρίου, βραβευμένος σχεδιαστής μόδας, εικαστικός και παιδαγωγός, δημιούργησαν ένα νέο κέντρο έκφρασης και δημιουργίας με μαθήματα θεάτρου, δημιουργικής έκφρασης, εικαστικών και σχεδίου μόδας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Στόχος τους η δημιουργία ενός νέου χώρου που θα πυροδοτήσει την φαντασία και τη διάθεση για δημιουργία και θα προσφέρει την ελευθερία σε όλους να παίξουν, να γελάσουν, να εκφραστούν δημιουργικά, να γίνουν μέλη μιας ομάδας με κοινά ενδιαφέροντα και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους, αλλά και τον εαυτό τους.

Το MIMI & MOU επιστρέφει και φέτος δυναμικά και χαρούμενα, με νέα εργαστήρια υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, styling και σχεδίου μόδας για ενήλικες.

Αναλυτικά:

– Στο εργαστήρι της υποκριτικής, εστιάζουμε στην κίνηση του σώματος και την εκφραστικότητά του. Με αφετηρία το ανθρώπινο σώμα, αναγνωρίζουμε τις δυνατότητές του, ώστε να γίνει το βασικό εργαλείο στην προσέγγιση ενός γραπτού κειμένου ή ενός ρόλου.
– Χρησιμοποιώντας το σώμα, τη φωνή, τη παρατήρηση και το συναίσθημα, στο εργαστήρι του αυστοσχεδιασμού γνωρίζουμε και αναπτύσσουμε τα εκφραστικά μας μέσα.
– Στο εργαστήριο σχεδίου μόδας ανακαλύπτουμε τη τέχνη της εφαρμογής του σχεδίου και της αισθητικής σε ρούχα και αξεσουάρ, έχοντας την ευκαιρία να σχεδιάσετε την δική σας συλλογή.
– Και τέλος, στο εργαστήριο Styling ανακαλύπτουμε το προσωπικό μας στυλ και τον μυηθείτε στον κόσμο του Styling και της μόδας.