Το Public στην πλατεία Συντάγματος με σύμμαχο το γνωστό τενόρο και πρεσβευτή του World Centers of Compassion for Children International, Μάριο Φραγκούλη, διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση για ένα κοινωφελή σκοπό.

Τα καταστήματα Public αναλαμβάνουν δράση με  στόχο την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού World Centers Of Compassion For Children International που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα καταστήματα Public θα κηρύξουν την επίσημη έναρξη της δημοπράτησης μιας συλλεκτικής πλακέτας, η οποία φέρει την υπογραφή των διάσημων φίλων του, ξένων και ελλήνων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη δημιουργία του δίσκου του γνωστού τενόρου, με τίτλο Mario & Friends…what a wonderful world.

Η ενέργεια συνολικά θα κορυφωθεί με μια ιδιαίτερη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στις αρχές Μαρτίου. Την ίδια ημέρα  θα πραγματοποιηθεί η παράδοση της πλακέτας στο νέο της κάτοχο, από τη βραβευμένη με Nobel Ειρήνης Betty Williams, προέδρο του World Centers Of Compassion For Children International, η οποία θα επισκεφθεί τη χώρα μας ειδικά γι αυτό το σκοπό.
  
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μήνυμα από το κινητό τους τηλέφωνο στο πενταψήφιο νούμερο 54954. Όσα περισσότερα μηνύματα στείλει κανείς τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να αναδειχθεί ως ο τυχερός νικητής στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την αποστολή των μηνυμάτων, θα δοθούν στον οργανισμό ‘World Centers Of Compassion For Children International’. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για τη συναυλία.