Μπορείς να αντέξεις την αλήθεια;

Οι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, η νέα ταινία του Παντελή Καλατζή, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Φθινόπωρο 2015 από την Audio Visual.

Πρόκειται για μια περιπέτεια αγωνίας και μυστηρίου γυρισμένη σε μια άγνωστη, σκοτεινή, γεμάτη πειρασμούς Αθήνα, στην οποία πρωταγωνιστούν πλειάδα γνωστών Ελλήνων ηθοποιών.  

ΣΥΝΟΨΗ

O Φίλιππος είναι δημοσιογράφος που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. Θα βρει τη Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου. Το κουβάρι της υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται με τη βοήθεια της Λίας, μιας άγνωστης γυναίκας, που δίνει στο Φίλιππο μια σημαντική πληροφορία. Η απόφαση είναι πλέον δική τους. Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν “Μαριονέτες” στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.

 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξης Γεωργούλης,  Γιώργος Κιμούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Χρανιώτης, Άκης Σακκελαρίου, Κλέλια Ρένεση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας,  Ναταλία Δραγούμη, Μάνος Βακούσης

Σενάριο: Αλέξης Γεωργούλης, Παντελής Καλατζής, Λάζαρος Μπαλαούρας

Σκηνοθεσία: Παντελής Καλατζής

Παραγωγή: Showtime Productions 

Διανομή: Audio Visual Enterprises SA


Δείτε στο παρακάτω βίντεο το teaser trailer της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε:

Ακολουθήστε τα νέα της ταινίας στη σελίδα της στο Facebook: facebook.com/marionetesthemovie