Μουσική / Μουσικά Νέα

Μario & friends

Για ακόμα μια φορά το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τις συγκλονιστικές ερμηνείες του Μάριου Φραγκούλη, που μετά από μια τρίμηνη περιοδεί…

Για ακόμα μια φορά το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τις συγκλονιστικές ερμηνείες του Μάριου Φραγκούλη, που μετά από μια τρίμηνη περιοδεία με τη Sarah Brightman στις ΗΠΑ, επιστρέφει στην Ελλάδα έτοιμος να μοιραστεί ξανά μαζί μας νέες εμπειρίες.

Στη σκηνή του Παλλάς θα ακουστούν τραγούδια από μιούζικαλ που έμειναν στην καρδιά όλων, κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες που άφησαν εποχή και μας γοήτευσαν. Με αφορμή το νέο του cd  Mario and friends 2 …it makes the world go around που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, ο Μάριος Φραγκούλης αυτή τη φορά μας ξεναγεί στο σαγηνευτικό μουσικό τοπίο που αγάπησε ο ίδιος και διακρίθηκε σ’ αυτό, ερμηνεύοντας διάσημες μελωδίες όπως Cabaret, Mack the Knife, Besame Mucho, All I Ask of You, κ.α.  Παρέα με τον Μάριο στην σκηνή θα είναι ο Γιώργος Περρής, η Σία Κοσκινά και η Ελένη-Λυδία Σταμέλλου. 

Μουσική / Μουσικά Νέα

Mario & Friends

Το Public στην πλατεία Συντάγματος με σύμμαχο το γνωστό τενόρο και πρεσβευτή του World Centers of Compassion for Children International, Μάριο Φραγκούλη, διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση

Το Public στην πλατεία Συντάγματος με σύμμαχο το γνωστό τενόρο και πρεσβευτή του World Centers of Compassion for Children International, Μάριο Φραγκούλη, διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση για ένα κοινωφελή σκοπό.

Τα καταστήματα Public αναλαμβάνουν δράση με  στόχο την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού World Centers Of Compassion For Children International που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα καταστήματα Public θα κηρύξουν την επίσημη έναρξη της δημοπράτησης μιας συλλεκτικής πλακέτας, η οποία φέρει την υπογραφή των διάσημων φίλων του, ξένων και ελλήνων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη δημιουργία του δίσκου του γνωστού τενόρου, με τίτλο Mario & Friends…what a wonderful world. 

Η ενέργεια συνολικά θα κορυφωθεί με μια ιδιαίτερη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στις αρχές Μαρτίου. Την ίδια ημέρα  θα πραγματοποιηθεί η παράδοση της πλακέτας στο νέο της κάτοχο, από τη βραβευμένη με Nobel Ειρήνης Betty Williams, προέδρο του World Centers Of Compassion For Children International, η οποία θα επισκεφθεί τη χώρα μας ειδικά γι αυτό το σκοπό. 
  
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μήνυμα από το κινητό τους τηλέφωνο στο πενταψήφιο νούμερο 54954. Όσα περισσότερα μηνύματα στείλει κανείς τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να αναδειχθεί ως ο τυχερός νικητής στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την αποστολή των μηνυμάτων, θα δοθούν στον οργανισμό ‘World Centers Of Compassion For Children International’ Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για τη συναυλία.