Οι Mani Deum συναντούν τους φίλους τους Victory Collapse για πρώτη φορά επί σκηνής σε ένα full ηλεκτρικό σετ με παλιό και νέο υλικό την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 στο Ρομάντσο. Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 22:00.

Mani Deum

Οι Mani Deum ξεκίνησαν στα τέλη του 2005 και από τότε παίζουν αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν infected folk ‘n’ roll. Έχουν κυκλοφορήσει το Five Infected Blessings  EP το 2009, το Music for Your Local Church … or Your Local Brothel  το 2011 και πρόσφατα κυκλοφόρησε ψηφιακά ο νέος τους δίσκος When Beauty Ends. Η επίσημη κυκλοφορία αναμένεται στα μέσα του Δεκέμβρη σε gatefold έκδοση 180γρ.

Victory Collapse

Οι Victory Collapse είναι μια αθηναϊκή μπάντα με αστικό ήχο που χαρακτηρίζεται ως ένα κολάζ επαναλαμβανόμενων στριφνών ρυθμών και ήχων με νεοκυματικές και ψυχεδελικές καταβολές. Με σαφείς επιρροές από ονόματα όπως οι Pere Ubu, Cpt Beefheart, Pop Group, 13th Floor Elevators, A Certain Ratio, είχαν την τύχη να εμφανιστούν ζωντανά μαζί με αρκετά συγκροτήματα που επίσης επέδρασαν στον νευρώδη και ανήσυχο ήχο τους, όπως οι Fall, Savage Republic, Liars, Wire, Momus, Crystal Stilts καθώς και σε αρκετές εκθέσεις και συναυλίες για ειδικούς σκοπούς. Το Δεκέμβρη του 2008, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους E.P. με τον τίτλο Rumors. Παράλληλα, γυρίστηκε το βίντεο του τραγουδιού Brother, ενώ το Μάρτη του 2009 επιλέχθηκαν από το αγγλικό περιοδικό Artrocker για την πραγματοποίηση μιας συναυλίας στο Λονδίνο. Το Μάιο του 2012, κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους, Convenience Has Poisoned Our Souls, σε 300 αντίτυπα βινυλίου, καθώς και τα βιντεο κλιπ για τα τραγούδια τους Venus και The Need Of Expression. Αυτό τον καιρό τελειώνουν τις μίξεις του νέου τους άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο. Όλες οι κυκλοφορίες των Victory Collapse είναι αυτοχρηματοδοτούμενες και ανεξάρτητες.