«Τι καλύτερο από Magic de Spell & Μίμη Καλαντζή & Γυμνά Καλώδια Live στο Κύτταρο»?
«Magic de Spell & Μίμης Καλαντζής & Γυμνά Καλώδια Live στο Κύτταρο Ξ Α Ν Α!!»

Η Sold Out συναυλία (27.10.2021) που έκλεψε την παράσταση στα μέχρι τώρα δρώμενα του πιο ζόρικου συναυλιακού «χειμώνα» ever .. που μπάντες και κοινό, σαν ένα, μας ταξίδεψαν στο πολυπόθητο «χθες» και στο εξιδανικευμένο «αύριο» μέσα σε αυτό το δυστοπικό «σήμερα» που όλοι ζούμε .. που «ανάγκασε» όλους τους συντελεστές κατά τη διάρκεια της ίδιας βραδιάς να ψάχνουν να βρουν τρόπο και μέρα να ξαναγίνει το συντομότερο .. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ γιατί όλοι έχουμε ανάγκη την αλήθεια την ένταση και το συναίσθημα που αυθόρμητα μας πρόσφερε ζωντανά αυτή η απίθανη παρέα που δεν έτυχε, αλλά ..πέτυχε!!

Οι MAGIC DE SPELL, η μακροβιότερη ενεργή ροκ μπάντα της σκηνής μας, με 12 δίσκους στις αποσκευές τους, αμέτρητα Live, τραγούδια ορόσημο και μια κινηματογραφική ιστορία στην πλάτη.. Έτοιμοι να μας χαρίσουν αβίαστα μια top-class ζωντανή εμφάνιση, σαν και αυτές που τους καθιέρωσαν τόσο ψηλά στη συνείδηση του κοινού, ακόμα περισσότερο, τα τελευταία χρόνια, που κατά πολλούς διανύουν την καλύτερη περίοδο της πολυτάραχης ιστορίας τους!!!

Μια εμφάνιση, που θα κορυφωθεί, με τη συμμετοχή του χαρισματικού περφόρμερ που λατρέψαμε για χρόνια στους Τσοπάνα Rave, του ΜΙΜΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ και ένα ξεχωριστό Concept / Αφιέρωμα, στον ανεπανάληπτο TZIMH ΠΑΝΟΥΣΗ (ποιός θα μπορούσε άλλωστε να τραγουδήσει Τζίμη καλύτερα??) καθώς και φυσικά, τις καλύτερες στιγμές του ΜΙΜΗ από την .. «βουκολική» του καριέρα !!!!

Λίγο νωρίτερα, τα ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ίσως η σημαντικότερη ελληνόφωνη Ροκ μπάντα των 00s, αφήνουν το στούντιο και τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου και έρχονται να βάλουν ξανά φωτιά στη σκηνή του Κυττάρου, με αυτό το χαρακτηριστικό δέσιμο λυρισμού και έκρηξης, που διακρίνει τα τραγούδια τους και τις ζωντανές τους εμφανίσεις…

Δυστυχώς, το πολυαναμενόμενο Live του επόμενου Σαββάτου MAGIC DE SPELL & ΜΙΜΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ – ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ LIVE! ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Παρακάτω η ανακοίνωση των Magic De Spell το προηγούμενο Σάββατο:

«Φίλοι μας.. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο COVID 19 χτύπησε και τη δική μας πόρτα. Έτσι, το προγραμματισμένο live στο “Κύτταρο” 11 Δεκέμβρη αναβάλλεται. Ανυπομονούμε να σας δώσουμε τη νέα ημερομηνία που θα ξαναβρεθούμε επί σκηνής με τα “Γυμνά Καλώδια” και το Μίμη Καλαντζή.

ΥΓ: Σχετικά με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων για τα προπωλημένα εισιτήρια θα υπάρξει ενημέρωση στους κατόχους από viva.gr και Κύτταρο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.»