Το τέλος της άνοιξης, 24 και 25 Μαΐου, βρίσκει το γκρουπ με την σκοτεινή, ατμοσφαιρική, ποιητική ατμόσφαιρα των στίχων τους, στον επίσης ποιητικό χώρο του Gagarin.

Σκοτεινοί, λυρικοί, μελαγχολικοί. Η μουντή ατμόσφαιρα της Νορβηγίας αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για την «ανατροφή» του ήχου των Madrugada. Η μουσική τους ταξίδεψε και σε πιο θερμά κλίματα, αυτό της Ελλάδας, με εξαιρετική απήχηση με αποτέλεσμα το ελληνικό κοινό να τους κατατάξει σε ένα από τα αγαπημένα του γκρουπ.

Γι αυτό εκείνοι επιστρέφουν ξανά και ξανά στις μουσικές σκηνές της χώρας μας, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία. Η πρώτη για το 2008, εμφάνισή τους επί αθηναϊκού εδάφους, έχει προγραμματιστεί για τις 24 και 25 Μαΐου στο Gagarin 205.

Οι δυο εμφανίσεις των Νορβηγών είναι στο πλαίσιο της Highway of Light European tour, και η πρώτη μετά το θάνατο του κιθαρίστα Robert Buras το καλοκαίρι του 2007. Οι Sivert Hoyem και Frode Jacobsen θα πλαισιώνονται από τετραμελή μπάντα που περιλαμβάνει δυο μουσικούς από τους My Midnight Creeps.

Οι Kain με το concept project The World of Kain θα ζεστάνουν με τη μουσική τους το κοινό πριν οι Madrugada αφήσουν ελεύθερες τις καθαρές ηλεκτρικές ροκ νότες τους.

Info
Madrugada: 24 kai 25 Μαΐου στο Gagarin 205: Λιοσίων 205, τηλ.: 210 8547601
Τιμή εισιτηρίου: 40 ευρώ