Η madame Pelagie σας καλωσορίζει στο πρώτο ελληνικό  οργανωμένο διαδικτυακό βεστιάριο.

Για πρώτη φορά οι ανάγκες σας  ικανοποιούνται γρήγορα  και εύκολα, κατευθείαν στο χώρο σας.

Με όραμα, φροντίδα και  εξειδικευμένους συνεργάτες  η madame Pelagie  σας παρέχει μία ολοκληρωμένη συλλογή ενοικίασης κοστουμιών και αντικειμένων.  Εξαιρετικά υλικά, χειροποίητα υφάσματα, μοναδικά  σχέδια, σπάνια αντικείμενα και συλλεκτικά ρούχα είναι στη διάθεσή σας,  για να ομορφύνουν  οποιαδήποτε επαγγελματική και προσωπική στιγμή.

Με ένα μόνο κλικ η  γκαρνταρόμπα της madame Pelagie  αναδεικύει το προσωπικό  στυλ και  σας προτείνει  ρούχα για όλες τις περιστάσεις: θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, διαφημιστικές ταινίες, φωτογραφίσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, τηλεοπτικές σειρές, shows, video clips, σχολικές παραστάσεις, αποκριάτικες φιέστες, book μοντέλων και ηθοποιών , προσωπικές επετείους και γιορτές, μεταμφιέσεις.

Περιηγηθείτε στο φιλόξενο «ατελιέ» της madame Pelagie και επιλέξτε, από τις πολλαπλές κατηγορίες,  ρούχα και αντικείμενα εξαιρετικής ποιότητας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η madame Pelagie χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και καταφέρνει να χαμηλώσει τις τιμές, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα , για τη δική σας ικανοποίηση.

Με την ηλεκτρονική μας επικοινωνία απολαμβάνετε τις προτάσεις μας  για τις ανάγκες σας   και ένα δίκτυο συνεργατών φροντίζει για τη γρήγορη και αποτελεσματική αποστολή των κοστουμιών και την επιστροφή τους, σε όλα τα μέρη της Αττικής, της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Μία πολύτιμη προσφορά στους φίλους της  madame Pelagie είναι και η συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες – make up artists και κομμωτές –  οι οποίοι αναλαμβάνουν να επιμεληθούν τη συνολική σας  εικόνα  για κάθε προσωπική στιγμή (γάμος, αρραβώνας, επέτειος, βάφτιση κλπ).

Ειδικότερα, για τις ετήσιες σχολικές παραστάσεις,η madame Pelagie έχει τη δυνατότητα να αναλάβει ενδυματολογικά την εικόνα των κοστουμιών των παραστάσεων, μαζί με προτάσεις για διαμόρφωση του σκηνικού χώρου, με αντικείμενα και μικρά έπιπλα , που έχει στην κατοχή της.