Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 τα Sssh! Silent Movies παρουσιάζουν την ταινία Mad Max 2 του George Miller (1981, USA, 94’).

Διασχίζοντας τις λεωφόρους της κατεστραμμένης Αυστραλίας,  χρόνια μετά την εκδίκηση για την δολοφονία της οικογένειας και του συνεργάτη του από μια συμμορία μοτοσικλετιστών με αρχηγό τον πανούργο Toecutter, ο Max  Rockatansky, πρώην αστυνομικός, γνωστός πια ως Road Warrior, ψάχνοντας για βενζίνη, πέφτει πάνω σε ένα διυλιστήριο πετρελαίου, στο οποίο έχει βρει καταφύγιο μία μικρή κοινότητα επιζώντων που παλεύουν για να επιβιώσουν. Η μικρή αυτή κοινότητα καταδυναστεύεται από τη συμμορία του Humangus και έτσι ο Max αναλαμβάνει να τους βοηθήσει  να μεταφέρουν το πετρέλαιο και να παλέψουν για την ελευθερία της.

Τα Sssh! Silent Movies επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά. Μια σειρά από επιλεγμένες προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios.

Οι θεατές φορούν ακουστικά, επιλέγοντας κάθε φορά ανάμεσα στον ήχο της ταινίας και το DJ set που παίζει παράλληλα με την ταινία.

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος επιμελούνται τις ταινίες και τη μουσική κατά τη διάρκεια των προβολών.