Μετά την καθηλωτική τους εμφάνιση τον περασμένο Δεκέμβριο σε ένα κατάμεστο Κύτταρο, η κορυφαία Pink Floyd Tribute band στην Ελλάδα, οι σπουδαίοι «Λunatics», αυτή η μεγάλη παρέα καταξιωμένων μουσικών μα πάνω απ’ όλα οπαδών της μουσικής των Pink Floyd, στην καλύτερη περίοδο της μεγάλης συναυλιακής του πορείας, επιστρέφουν στο Κύτταρο, στην τελευταία φετινή τους Αθηναϊκή εμφάνιση!

Θα μας παρουσιάσουν παρουσιάσουν ευλαβικά, το αριστούργημα των αγαπημένων βρετανών “Animals” τις καλύτερες στιγμές από το “The Wall” καθώς και επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας της σπουδαιότερης μπάντας του πλανήτη, από την πιο παραγωγική της περίοδο.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, το Κύτταρο, θα πλημμυρίσει από υπέροχες μελωδίες, ονειρικές εικόνες και έντονα συναισθήματα, μέσα από την τελετουργική οπτικοακουστική μεταφορά του ανεπανάληπτου έργου των Pink Floyd, καθώς και τα highlights της τεράστιας παρακαταθήκης τους, από τους αποδεδειγμένα καλύτερους εκφραστές τους στη χώρα μας..

Προσδεθείτε… Το ταξίδι ξεκινάει…

Λunatics – Πληροφορίες για την Pink Floyd Tribute band

Οι Λunatics, μετρούν 14 χρόνια «ζωής», δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Γιώργο Μάκαρη με στόχο να παρουσιάσουν το έργο των Pink Floyd “The Dark Side of the Moon” μαζί με επιλογές τραγουδιών από την υπόλοιπη δισκογραφία τους, ακολουθώντας πιστά το χαρακτηριστικό άκουσμα και ύφος των Pink Floyd. Για να επιτύχουν αυτόν τον τόσο απαιτητικό στόχο, χρειάστηκαν ασταμάτητες πρόβες πολλών ταλαντούχων μουσικών για ένα ολόκληρο χρόνο και έτσι, ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, η σύνθεση ολοκληρώθηκε και η πρώτη τους παράσταση έγινε πράξη! Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις κερδίζοντας άριστες κριτικές καθώς και την αποδοχή του πλέον απαιτητικού κοινού.. και πλέον, ο όρος «η κορυφαία εγχώρια Pink Floyd Tribute Band» δεν τους ορίζει επαρκώς.. Ένα μουσικό σύνολο διεθνών προδιαγραφών που χαρίζει αβίαστα μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία σε όσους τυχερούς βρεθούν στο πέρασμα τους!

Λunatics

  • George Makaris (Guitar & Vocals)
  • Fotis Vayenas (Guitar)
  • Nikos Korpas (Keys)
  • Michael Apartoglou (Bass & Vocals)
  • Haris Anagnostou (Drums)
  • Dimitra Spela (Vocals – Ac.Guitar – Percussion)
  • Anastasia Meg (Vocals)
  • Kostas Polydorou (Saxophone)

Απόσπάσμα από  παλιότερη συνέντευξη του Γιώργου Μάκαρη στο CultureNow

Τι σας γοητεύει στους Pink Floyd;

-Είναι πολύπλευρο το θέμα των Floyd, από τη μια η αισθητική μας στη μουσική ταυτίζεται απόλυτα με την μουσική τους και σίγουρα το θέμα των στίχων, έχουμε να κάνουμε με μια μπάντα άκρως ευαισθητοποιημένη με τα κοινωνικά θέματα και τις προσωπικές αναζητήσεις. Η πολλή καλή αισθητική μουσικά και ο πολύ καλός στίχος μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σίγουρα μας γοήτευσε και το θέμα των εμφανίσεων τους όπου απολαμβάνεις πραγματικά τη μουσική τους διατηρώντας την ίδια ποιότητα. Αυτό το επιβεβαιώνω και σε προσωπικό επίπεδο γιατί από την πρώτη φορά που τους είδα το 1989 στο Ολυμπιακό στάδιο μέχρι και σήμερα σε όλα τα σόου του Waters που έχω παρακολουθήσει πραγματικά είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.