Στα πλαίσια των ενεργειών για τα 50 χρόνια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και του προγράμματος Love Beer, πραγματοποιήθηκε αυτό το καλοκαίρι, ένας ξεχωριστός διαγωνισμός στο instagram με θέμα αγαπημένες στιγμές μπίρας, χρησιμοποιώντας το hashtag #lovebeergr.

 

Απαραίτητα στοιχεία, η δημιουργικότητα και η αγάπη για μπίρα. Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 1.150, αποδείχθηκε ότι οι συμμετοχές ήταν όλες αξιόλογες, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά την κριτική επιτροπή, η οποία βαθμολόγησε και επέλεξε τους 30 φιναλίστ.

 

Τα 30 έργα των φιναλίστ τυπώθηκαν και θα εκτεθούν στο BIOS. Η έκθεση φωτογραφίας θα διαρκέσει από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει το αγαπημένο του έργο.

 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθούν στο πάρτι λήξης που θα γίνει τη τελευταία μέρα της έκθεσης, στις 10 Οκτωβρίου. Τότε θα αναδειχθούν και οι τρεις μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι θα κερδίσουν: ο πρώτος ένα iphone5, ο δεύτερος μια φωτογραφική μηχανή Samsung και ο τρίτος ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.