Το Gagarin 205 Live Music Space υποδέχεται τους London After Midnight, μια από τις σπουδαιότερες μπάντες της Gothic σκηνής, για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Οι LAM κοντεύουν να συμπληρώσουν 20 χρόνια παρουσίας στο συγκεκριμένο χώρο, έχοντας αποκτήσει φανατικούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Σχηματίστηκαν στο Los Angeles το 1989 από τον τραγουδιστή / συνθέτη Sean Brennan και από το ξεκίνημα της καριέρας τους προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον τόσο με τη μουσική τους όσο και με την εμφάνιση τους αλλά και τη θεματολογία των τραγουδιών τους, τα οποία συχνά καταπιάνονται μέχρι και με την πολιτική. Άλλωστε, ο Brennan έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν θέλει να περιορίζονται από κανενός είδους ταμπέλες.

Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις ολοκληρωμένες δουλειές – Selected Scenes from the End of the World (1992), Psycho Magnet (1995), Oddities (1998), Violent Acts of Beauty (2007) – ένα E.P. και μερικά demos. Οι πωλήσεις τους έχουν ξεπεράσει τις 250.000 παγκοσμίως!

Με την πάροδο των χρόνων, ο Brennan πρόσθεσε στη μουσική των LAM περισσότερα στοιχεία από dark wave και industrial rock, διατηρώντας πάντα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τους έκαναν ευρύτερα γνωστούς, κυρίως στο gothic κοινό: προκλητική εμφάνιση, πνευματώδεις στίχοι ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση αλλά, πολύ συχνά, και ρομαντισμό.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Illusion Fades.