Ο πιο επιδραστικός Salsa καλλιτέχνης της γενιάς του, κάτοχος 4 βραβείων Grammy με πωλήσεις άνω των 10,000,000 albums παγκοσμίως θα βρεθεί στη σκηνή του 2nd Todo Latino Salsa Festival για να μαγέψει το κοινό με τη μοναδική του ερμηνεία. Ο Marc Anthony θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας για μια ανεπανάληπτη συναυλία!

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μέσα σε ένα δυνατό τριήμερο, τους πιο διάσημους χορευτές σε συναρπαστικά shows, ακόμα περισσότερα μαθήματα χορού από πέρσι, το διαγωνισμό με μεγάλα έπαθλα και happenings, την εκρηκτική συναυλία των La Orquesta Del Solar με τους Luigi Texidor και Frankie Vazquez, αλλά και αξέχαστα parties μέχρι το πρωί στους ρυθμούς των καλύτερων DJs από όλο τον κόσμο!

Στην περσινή διοργάνωση οκτώ χιλιάδες Salseros δημιούργησαν την εκπληκτική ατμόσφαιρα του 1st Todo Latino Salsa Festival! Τα εντυπωσιακά shows των σημαντικότερων Salsa χορευτών παγκοσμίως, η εμφάνιση των θρυλικών El Gran Combo de Puerto Rico, η αξέχαστη συναυλία των New Swing Sextet, το υψηλό επίπεδο των διαγωνισμών με τα μεγάλα έπαθλα και ο ιδιαίτερος χώρος που φιλοξένησε το festival συγκέντρωσαν τα καλύτερα σχόλια από καλλιτέχνες και θεατές που το ανέδειξαν ως το καλύτερο Salsa Festival.