Δυνατές κιθάρες, Nu Rock αποχρώσεις και μεταλλικές μελωδίες των 00\’s είναι οι βασικοί κανόνες των Maplerun, οι οποίοι έρχονται στο An club για ένα super live!

Οι Maplerun αποτελούνται από τους Χρήστο Αχλαδιώτη (Τύμπανα), Νίκο Μποντούρογλου (Κιθάρες, Φωνητικά), Ορέστη Σίτη (Κιθάρες) και τον Νίκο The Moor Λατζούνη (Μπάσο), οι οποίοι ένωσαν τα ταλέντα τους το 2003 στην Αθήνα, θέλοντας να συνδυάσουν το Nu Metal με το Modern/Alternative Rock, και να εκφράσουν τα δυνατά συναισθήματα και την πολύπλευρη προσωπικότητα τους!

Οι επιρροές τους ξεκινούν από τους Metallica, τους System of a Down και φτάνουν ως τους Stained, τους Porcupine Tree ακόμα και τους Coldplay. Η μπάντα πέρασε τέσσερις μήνες σε ένα από τα καλύτερα studio των Αθηνών δουλεύοντας το πρώτο τους full length album Ηouse on Fire στο οποίο επιμελήθηκε προσωπικά την παραγωγή του και από το οποίο θα παρουσιάσουν και κομμάτια στις 26 του Απρίλη.
 
Μαζί τους αυτή τη φορά και οι Βeyond perception, Drunk Motherfuckers και Dead Dranks που με επιρροές όπως progressive, punk, southern, stoner, αποτελούν μια γνήσια και σύγχρονη πρόταση στον σκληρό ήχο με τη μουσική τους να χαρακτηρίζεται ως bang your head μουσική.