Το Fotis Art café στην Πάρο και η αίθουσα τέχνης Μέδουσα παρουσιάζουν την έκθεση της Λίνας Μπέμπη \»both sides now\» η οποία θα διαρκέσει από τις

10 Ιουνίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2011.

Περισσότερες πληροφορίες:

Ο Φώτης Μέλλιος, δημιούργησε στο λιμανάκι του Αη Δημήτρη-Μπουκαδούρα στην Νάουσα Πάρου, ένα café  το οποίο  λειτουργεί παράλληλα και σαν  χώρος τέχνης. Για όγδοη συνεχή χρονιά συνεργάζεται με την Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης.

Η Λίνα Μπέμπη στην έκθεση με τίτλο \»both sides now”, παρμένο από το ομώνυμο τραγούδι της Jonni Mitchel, παρουσιάζει μια σειρά έργων, που αναφέρονται στην υπαρξιακή πλευρά της ανθρώπινης κατάστασης και είναι συνέχεια της δουλειάς που έδειξε στην προηγούμενη ατομική της.

Τα έργα είναι δουλεμένα σε δύο επιφάνειες και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να ειδωθούν και από τις δύο πλευρές. Η πρώτη επιφάνεια αποτελείται από σχέδια με γραφίτη πάνω σε συνθετικό ριζόχαρτο ενώ η δεύτερη από δαντέλες φτιαγμένες με τεχνική χαρτοκοπτικής σε συνθετικό ύφασμα.

Ο συνδυασμός της διαφάνειας των υλικών με την εναλλαγή των φωτοσκιάσεων ανάλογα την πλευρά θέασης, το παιχνίδι κενού/ γεμάτου της δαντέλας που κρύβει κι αποκαλύπτει αποσπασματικά τα σχέδια, η οπτική ψευδαίσθηση της δημιουργίας τρισδιάστατου χώρου, αλλά και τα ίδια τα θέματα των έργων σχολιάζουν την αμφισημία εμπειριών και συναισθημάτων.