Θα μπορούσατε να φανταστείτε έναν κόσμο γεμάτο από διαφορετικές ιδέες, χρώματα και πλευρές; Έναν κόσμο γεμάτο ακόμα και από διαφορετικούς μεταξύ τους κόσμους; Έναν τέτοιο κόσμο έρχεται να μοιραστεί μαζί σας το TEDxUniversityofPiraeus μαζί με το Spectrum στο SS Hellas Liberty στις 14 Μαΐου.

Το TEDxUniversityofPiraeus, είναι ένα TEDx μοιράζεται ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, όπως και τα υπόλοιπα TEDx, αλλά είναι και από μόνο του μια ιδέα που αξίζει να διαδοθεί. Το TEDxUniversityofPiraeus, ξεκίνησε από πρωτοβουλία μιας ομάδας φοιτητών πίσω στο 2012 και στόχος, ήταν να εμπνεύσουν και να δώσουν όραμα στους νέους φοιτητές μέσα από ξεχωριστές ιδέες και μοναδικές ομιλίες.

Μέσα από τρία ιδιαίτερα events, το TEDxUniversityofPiraeus κατάφερε να εμπνεύσει την κοινότητα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και όχι μόνο και να δώσει μια πνοή αλλαγής στην φοιτητική κοινότητα. Το πρώτο event πίσω στο 2013, ήταν «BELIEVE.ACT.CHANGE», το οποίο αποτέλεσε την αρχή για άλλα δύο επιτυχημένα events το «Time Voyagers» και το «Taming Waves», το 2014 και 2015 αντίστοιχα.

Φέτος, η 4η διοργάνωση του TEDxUniversityofPiraeus, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στο ιστορικό πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty στο Λιμάνι του Πειραιά και η θεματική του θα είναι το «Spectrum». Τι ακριβώς σημαίνει Spectrum; Αυτό μένει απλά να το ανακαλύψετε μέσα από τις ομιλίες και τις ιδέες που θα διαδοθούν μέσα από το πρίσμα του TEDxUniversityofPiraeus 2016. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα είναι μια διοργάνωση που θα σας προκαλέσει να ανακαλύψετε τα διαφορετικά χρώματα, σκιές και αποχρώσεις που παίρνει η ζωή σας, να ανακαλύψετε έναν κόσμο πολλών διαφορετικών οπτικών και πλευρών.

tedxuniversityofpiraeus.com

Το 4o TEDxUniversityofPiraeus θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στο ιστορικό πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty. Περισσότερες πληροφορίες