Το περίφημο και πολυβραβευμένο «LEONARDOS RING» του Rick Elice, ένα προκλητικό και πολύ ιδιαίτερο πολυδιαφημισμένο μοντέρνο έργο και απόλυτα γυμνό παρουσιάζουν οι Θεατρίνων Θεατές για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, μετάφραση Κώστα Βούλγαρη.

Το έργο αφορά στην ιστορία ενός δαχτυλιδιού, που ταξιδεύει για να ενώσει και να χωρίσει ανθρώπους, από χώρα σε χώρα διαμέσου των αιώνων! Είναι το περίφημο δαχτυλίδι που φέρεται να σχεδίασε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, και πέρασε από τα χέρια του Τσαικόφσκι, του Όσκαρ Ουάιλντ, του Ροδόλφο Βαλεντίνο, για να καταλήξει στις μέρες μας.

Αυτοί που το αποκτούν τι το ιδιαίτερο έχουν και ποιά λύση στη ζωή τους δίνεται μέσω του δαχτυλιδιού;

Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχει παρουσιαστεί σε μικρό θέατρο. Ένα έργο με εξαιρετικές απαιτήσεις που γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία!

Συναντήσεις ανθρώπων, σε μια αέναη κυκλική προσπάθεια να επικοινωνήσουν. Έρωτες που σβήνουν, σχέσεις που ξεκινάνε, φιλίες που ολοκληρώνονται, και ο έρωτας όπως τον αντιλαμβάνεται ο συγγραφέας. Αιώνιος, αισιόδοξος, ζωοφόρος. Ιστορίες που ενώνονται κινηματογραφικά η μία με την άλλη, και σηματοδοτούν την ελπίδα στην προσπάθεια για επικοινωνία.

Το βασικό χαρακτηριστικό του έργου είναι ότι οι έξι ηθοποιοί καλούνται να παίξουν δεκάδες ρόλους, σε ένα πρωτότυπης γραφής κείμενο, που απαιτεί και σηματοδοτεί νέα φόρμα παραστασιοποίησης. Αυτό το εγχείρημα αναλαμβάνουν οι Χρήστος Λιακόπουλος, Κώστας Φραγκολιάς, Στάθης Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Κατσίκης, Τιμόθεος Θάνος, Γιάννης Κωσταράς.

Το έργο είναι αυστηρά ακατάλληλο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση: Κώστας Βούλγαρης

Επεξεργασία-απόδοση κειμένου και σκηνοθεσία: Γιώργος Λιβανός

Σύμβουλος παράστασης: Βασίλης Μπουζιώτης

Σκηνικά-κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός

Στίχοι- Μουσική επιλογή: Μαριάννα Τόλη, η οποία ερμηνεύει και το τραγούδι της παράστασης και στο πιάνο τη συνόδεψε ο Γιάννης Φίλιας

Κινησιολογία- Χορογραφίες: Σίμων Πάτροκλος

3D Animation: Φώτης Σπυρόπουλος

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Αλμαλης

Κινηματογράφηση: Μενέλαος Τζαβέλλας

Εκτέλεση κοστουμιών: Φασόλι

Βοηθός σκηνοθέτη : Μαρία Σύρρου

Γραφιστικά: Goran Mijalcic

Παίζουν οι:

Χρήστος Λιακόπουλος, Κώστας Φραγκολιάς, Στάθης Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Κατσίκης, Τιμόθεος Θάνος, Γιάννης Κωσταράς

Το trailer της παράστασης «LEONARDOS RING» σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού και στίχους – μουσική επιλογή Μαριάννας Τόλη, γνωρίζει τεράστια επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα! Μέσα σε δύο μόλις ημέρες από την ανάρτησή του στο youtube είχε περισσότερες από 20.000 προβολές… και η επιτυχία συνεχίζεται!