Με δυνατό χειροκρότημα, πηγαίο κέφι και αυθόρμητη συμμετοχή του κοινού στις … “παραγγελιές” του αλλά και σε ολόκληρο το πρωτότυπο πρόγραμμα, συνεχίζουν τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις τους οι δυο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

 

Το καλύτερο “ποδαρικό” έγινε στο Γυάλινο με τις sold out βραδιές και τις “παραγγελιές” να δίνουν και να παίρνουν. Ζητούνται τραγούδια πολυαγαπημένα του Γούναρη, του Μπιθικώτση, του Πλέσσα μέχρι και Φίλιππα Νικολάου και Γιάννη Πάριου, και όλα εκτελούνται
“παρουσία του πελάτου”.

 

Oι δυο τους διαθέτουν έναν ξεχωριστό τρόπο να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους, χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές. Ο μοναδικός τους τρόπος να “παντρεύουν” το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να “αναγεννούν” αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση.

 

Στις φετινές χειμωνιάτικες εμφανίσεις τους μας επιφυλάσσουν και μια απρόσμενη έκπληξη! Μοιράζονται μαζί μας την αγάπη τους για τα παλιά τραγούδια, από το Διδυμότειχο έως την Αλεξάνδρεια και από τη Σμύρνη μέχρι την Αθήνα. Σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος γινόμαστε συμπρωταγωνιστές και το διαμορφώνουμε εμείς οι ίδιοι με …την “παραγγελιά” μας! Ξεκινώντας από τη σημερινή εποχή, γυρνάμε πίσω έως τη δεκαετία του ’50 και επιλέγουμε τραγούδια ξεχασμένα, αλλά αγαπημένα, που δεν ακούμε πια πολύ συχνά και τα τραγουδάμε όλοι μαζί!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Και το φετινό χειμώνα, “θα ρωτήσω τα τραγούδια και θα έρθω με τα πόδια” ..στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

 

Μαζί τους και η φρέσκια παρουσία, που ήδη έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια της,Παυλίνα Βουλγαράκη.

 

Επί σκηνής τους συντροφεύουν οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα).

 

Τους φωτισμούς έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης.