Καλώς ήρθατε στο δεύτερο escape book του La Casa De Papel!

Στο βιβλίο αυτό οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είστε εσείς, οι αναγνώστες, που καλείστε να λύσετε όλους τους γρίφους που υπάρχουν στις σελίδες του, κι έτσι να φτάσετε στο τέλος μιας διαδρομής που θα σας οδηγήσει… στον Καθηγητή!

Εκεί θα γίνετε οι εκλεκτοί του.

Οι συμβουλές και τα στοιχεία που σας δίνουν τα μέλη της διαβόητης συμμορίας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις ακονίζοντας τις διανοητικές σας ικανότητες αλλά και διασκεδάζοντας.

Και αν δεν τα καταφέρετε σε κάποιες περιπτώσεις, κανένα πρόβλημα! Πάντα υπάρχει η λύση… στο τέλος του βιβλίου.

Γραμμένο από τη συγγραφική ομάδα της πιο επιτυχημένης και δημοφιλούς σειράς του Netflix, το διαδραστικό αυτό βιβλίο θα σας συνεπάρει και, μέσα από τις σελίδες του, θα κατορθώσει να σας μεταδώσει τη γοητεία, αλλά και την αγωνία που παρέχουν οι ανατροπές και η δράση της ξεχωριστής ισπανικής τηλεοπτικής σειράς που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες τηλεθεατές ανά τον κόσμο.

Το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε τα παιχνίδια ευφυΐας και την εξιχνίαση των μυστηρίων που ετοίμασε αποκλειστικά για εσάς ο Καθηγητής και η παρέα του.

Μία από τις εφηµερίδες µε τη µεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ισπανία δηµοσιεύει µια αγγελία που προκαλεί αίσθηση. Τα κοινωνικά δίκτυα πληµµυρίζουν µε εκατοντάδες χιλιάδες µηνύµατα.

Η είδηση είναι στα χείλη όλων.

Ο Καθηγητής, ηγέτης της πιο διάσηµης συµµορίας ληστών στη χώρα, ψάχνει προσωπικό. Οι υποψήφιοι πρέπει να περάσουν από µια διαδικασία επιλογής σε ένα µέρος που ονοµάζεται Ακαδηµία, η τοποθεσία του οποίου αποτελεί µυστήριο. Όταν ανακαλύψουν πού βρίσκεται, θα βρεθούν αντιµέτωποι µε µια σειρά από δοκιµασίες που έχουν σχεδιάσει η Τόκιο, ο Ρίο, ο Ντένβερ και τα υπόλοιπα µέλη της οµάδας. Μόνο οι καλύτεροι, οι πιο γενναίοι, εκείνοι που είναι διατεθειµένοι να τα παίξουν όλα για όλα θα εξασφαλίσουν µια θέση στη συµµορία.

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

ΒΙΑΣΟΥ!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ Η∆Η ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ.