Πυρετώδεις προετοιμασίες υπό την πίεση του χρόνου, για τη νέα ταινία στην οποία ο Τομ Χανκς και Ρον Χάουαρντ συνεργάζονται ξανά.

Πυρετώδεις προετοιμασίες υπό την πίεση του χρόνου για τη νέα ταινία στην οποία ο Τομ Χανκς και Ρον Χάουαρντ συνεργάζονται ξανά.


Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Νταν Μπράουν Αγγελοι και Δαίμονες (στην Ελλάδα κυκλοφόρησε με τον τίτλο Illuminati), η υπόθεση του οποίου διαδραματίζεται πριν από τον Κώδικα Ντα Βίντσι.


Ο Τομ Χανκς θα επαναλάβει τον ρόλο του ως καθηγητής του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκτον για τις ανάγκες της ταινίας Αγγελοι και Δαίμονες, ενώ σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι και πάλι ο Ρον Χάουαρντ.


Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, η εταιρεία παραγωγής Sony έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου να ολοκληρώσει την τελευταία εκδοχή του σεναρίου, προκειμένου να προλάβει μια ενδεχόμενη απεργία των σεναριογράφων που ίσως να ξεκινήσει από την 1η Νοεμβρίου.


Η Sony ενδιαφέρεται να ξεκινήσει η παραγωγή στις αρχές του νέου έτους ώστε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι οπότε αναμένεται να ξεκινήσουν απεργιακές κινητοποιήσεις οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες.


Αλλωστε τα μέλη της Ένωσης Αμερικανών Σεναριογράφων (WGA) ψήφισαν την περασμένη εβδομάδα σε μεγάλη πλειοψηφία υπέρ μιας απεργίας εάν η ένωση το θεωρήσει απαραίτητο.


Η ταινία Ο Κώδικας Ντα Βίντσι συγκέντρωσε περισσότερα από 217 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ.