Οι θεατές μπορούν να εξασφαλίσουν τη μεταφορά τους στις 12 και 13 Αυγούστου προς και από την Επίδαυρο με εισιτήριο που κοστίζει μόλις 13 ευρώ, με τον κωδικό που αναγράφεται στο εισιτήριό τους για τη παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη. Η αγορά εισιτηρίων μεταφοράς γίνεται μέσω της viva.

Με την αγορά του εισιτηρίου μεταφοράς, η θέση στο λεωφορείο είναι αυτομάτως κατοχυρωμένη. Η κράτηση του εισιτηρίου λεωφορείου μπορεί να γίνεται μέχρι τις 17:00 της προηγούμενης ημέρας.

Τα λεωφορεία θα αναχωρούν τις ημέρες των παραστάσεων στις 16:45 από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα. Ο έλεγχος των επιβατών – θεατών θα διενεργείται με το απόκομμα που θα επιδεικνύουν οι ίδιοι στους συνοδούς των λεωφορείων, το οποίο θα αφορά αποκλειστικά στη μεταφορά τους και θα διαφοροποιείται από το εισιτήριο. Στην επιστροφή, τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν για την Αθήνα 40΄ μετά το τέλος της παράστασης.

Πληροφορίες για την αναχώρηση των λεωφορείων, τα σημεία αφετηρίας και αναχώρησης, στα τηλ: 210 52 40 140 & 2315 200078 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10.00-15.00).

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022: Η «Ελένη» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Ξεκινά η δυνατότητα μεταφοράς του κοινού με λεωφορείο από και προς την Επίδαυρο!
Ξεκινάει η μεταφορά θεατών προς του χώρους του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Ελένη, του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου σε περιοδεία
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα για το 2022