Μήπως είναι καλύτερα να καθίσουμε όλοι σπίτια μας και να ξεμυτίσουμε προς το 2022; Ποιος τρέχει τώρα για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις; Ακόμα πιο σκληρή δουλειά από πριν με ακόμα λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας. Κοινώς πολύ κακό για το τίποτα;

Ή μήπως όχι;

Μήπως, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, αν και πολλές φορές μας μπερδεύουν παρά μας διαφωτίζουν, πρέπει να μπούμε στη διαδικασία επανεκκίνησης της ζωής μας; Και ναι, ας κάνουμε τον διπλάσιο κόπο, ακόμα περισσότερες πρόβες, ακόμα περισσότερο στύψιμο του μυαλού μας για καινούργιες ιδέες, νέα τραγούδια και συνεργασίες.

Εμείς διαλέξαμε τον δεύτερο τρόπο και σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά για μία μουσική βραδιά που χτίζουμε με πολύ κόπο και ακόμα περισσότερη όρεξη! Φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια για να νιώσουμε όλοι ασφαλείς και να δείξουμε σε όλο τον κόσμο πως με τη σωστή οργάνωση μπορούμε να ξεπεράσουμε όσες δυσκολίες εμφανιστούν μπροστά μας.

Με μία εξαιρετική ορχήστρα με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Βελλιάδη, με την Αφροδίτη Χατζημηνά, μία νέα, ταλαντούχα ερμηνεύτρια με όλο το μέλλον μπροστά της και με τραγούδια από την προσωπική μου δισκογραφία που έχετε αγαπήσει όπως τα “Μόνο μια φορά”, “Μαργαριτάρια”, “Το ποδήλατο”, “Τα πλοία της γραμμής”, “Μη μου λες αντίο”, “Κάτσε καλά”, “Κόκκινα γυαλιά”, “Αντικριστά”, “Έκανες το λάθος”, “Η Λίζα και η κορνίζα”, “Στο λευκό τον πύργο”, “Ουσίες”, “Δεν σου ανήκω” και πολλά άλλα) καθώς και το καινούργιο μας τραγούδι με τίτλο “Να μ’ αγαπάς όσο κανείς” (Νικόλας Μαυρέσης – Νίκος Μωραΐτης) αλλά και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας μεγάλων δημιουργών!

Αλλά και με καινούργιες ιδέες όπως το αφιέρωμα στα τραγούδια του μοναδικού Νίκου Παπάζογλου με τη φιλική συμμετοχή του Χρήστου Μάστορα, ενός εξαιρετικά καλού τραγουδιστή που εκτιμώ απεριόριστα και που πιστεύω πως οι φωνές μας θα δέσουν απόλυτα!

Όλα αυτά σε ένα πανέμορφο θέατρο με θέα τη θάλασσα και με διάθεση να μην αφήσουμε τη ζωή να περνά μέσα από τα χέρια μας αλλά να ζούμε την κάθε στιγμή ξεχωριστά και στην πλήρη έντασή της!

Καλώς να ανταμώσουμε και πάλι!

Info:
Τοποθεσία: Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς

Ημερομηνία: 27 – 7 – 2020 | Ώρα έναρξης: 21.30 | Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00
Τιμές
Προπώληση: 14€ | Ταμείο: 16€
Προπώληση: Ticketservices | Puplic | Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 14:00)


Διαβάστε επίσης:

O Κώστας Μακεδόνας στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά