Το Μουσικό Προαύλιο του Θεάτρου Badminton παρουσιάζει την Kompania για μία καλοκαιρινή μουσική βραδιά την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Το CD του  «KOMPANIA-LIVE» για το μήνα Φεβρουάριο 2013, βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης του WMCE-World Music Charts of  Europe. Το σύνολο του Ευρωπαϊκού μουσικού Τύπου, έγραψε για την KOMPANIA, εγκωμιαστικές κριτικές ενώ οι δύο έως τώρα ευρωπαϊκές περιοδείες τους, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Τα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ξαφνικά, να εκρήγνυνται από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κουβαλούν ιστορία πίσω τους. Και τα μέλη αυτής της ρεμπέτικης ορχήστρας, που δημιουργήθηκε επίσημα το 2011, κουβαλούν μακρόχρονη ενασχόληση και σημαντικές εμπειρίες, από το συγκεκριμένο μουσικό χώρο.

Η KOMPANIA θα έρθει για μια μέρα στο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Badminton, για να μας θυμίσει αποκλειστικά το μεγάλο λαϊκό βάρδο Γιώργο Μητσάκη (1921-1993), γνωστό με το προσωνύμιο « Ο δάσκαλος».

Θα μας τραγουδήσει τραγούδια όπως τα: « Βαλεντίνα», «Ένα καράβι απ’ τον Περαία», «Όταν καπνίζει ο λουλάς», «Πάρε το δαχτυλίδι μου», «Παλαμάκια», «Συννεφιές», «Το δικό μου πάπλωμα» κ.ά.

Η KOMPANIA αποτελείται από τους: Κατερίνα Τσιρίδου (τραγούδι, μπαγλαμά, κρουστά), Δημήτρη Κρανίδα (τραγούδι, μπουζούκι, ούτι), Σωτήρη Παπατραγιάννη (τραγούδι, μπαγλαμά, κρουστά), Νίκο Πρωτόπαπα (κιθάρα, φωνητικά) και Γιάννη Καλαφατέλη (ακορντεόν). Συμμετέχουν και οι: Σπύρος Πάτρας (μπουζούκι, φωνή) και Εύη Κανέλλου (κρουστά).