Μια μυθιστορηματική περιπλάνηση στη θρυλική και μάταια ελπιδοφόρα δεκαετία του ‘60. Την εποχή των χίππις, του ροκ εντ ρολ και της μαριχουάνας, του ελεύθερου έρωτα, της επανάστασης του Μάη αλλά και της απριλιανής χούντας των συνταγματαρχών…

Ο ήρωας, ένας νεαρός απ’ τη Θεσσαλονίκη, αυτοεξόριστος και κυνηγημένος από θεούς και δαίμονες, περιφέρεται σε Δύση και Ανατολή, από τη Σουηδία ώς την Τυνησία και από την Τουρκία ώς το Αφγανιστάν… Ανάμεσα σε τυχοδιώκτες, παιδιά των λουλουδιών, επαναστάτες, τσαρλατάνους, βαποράκια και ναρκομανείς, απατεώνες αλλά και ανθρώπους της Γνώσης και της Δύναμης, καταγράφει με ρυθμό και χιούμορ τη ‘’δική’’ του ιστορία.

Κάποτε στη μακρινή Ινδία περιμένει ο θείος Χάρις…

Κλέων Αρζόγλου – Πληροφορίες για τον συγγραφέα

Ο Κλέων Αρζόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Κατά καιρούς έζησε στην Κρήτη την Αυστρία και την Σουηδία αλλά και για πολλά χρόνια στήν Ινδία την οποία θεωρεί και αγαπά σαν δεύτερη πατρίδα του. Πρωτοεμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα το 2002 με το μυθιστόρημα Εγώ κι ο θείος Χάρις. Ακολούθησε το σπονδυλωτό-βιογραφικό Ο Αλήτης στην Χώρα των Θαυμάτων. Το 2014 κυκλοφόρησε το τρίτο του μυθιστόρημα Η Ζωή στην Ινδία.