Ένα εκπληκτικό  οπτικοακουστικό υπερθέαμα,  μία μουσική πρόταση άρτιας αισθητικής  για έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό…

Το  Ίδρυμα Δράσης Κατά του Καρκίνου του Μαστού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων  πραγματοποιεί ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν  στο ταμείο του ιδρύματος .
Ο Kitaro, έχει την μοναδική ικανότητα μέσα από ιαπωνικά, κινέζικα και βιετναμέζικα ακουστικά έγχορδα, κρουστά και βουδιστικές καμπάνες, computers, ηλεκτρονικά όργανα, synthesizer, laser και προβολικά συστήματα , να αγγίζει τις ψυχές όλων μας, δημιουργώντας την αίσθηση πως ταξιδεύουμε στο χρόνο μέσα  από το σύμπαν…  Η ενέργεια και η πνευματικότητα που αποπνέει, ο σεβασμός στην παράδοση και στην Ιστορία, η γνώση και ο χειρισμός της σύγχρονης φόρμας, δόμησαν από κοινού τον αληθινό μύθο του Kitaro περί νέας διάστασης στην μουσική του 20ου αιώνα.Προσθέτοντας την ουσία που πολλές φορές απουσίαζε, στα μεγάλα, εμπορικά υπερθεάματα. Οι  Ευρωπαίοι ειδικοί τον ονόμασαν οικουμενικό μουσικό μυαλό.

Οι διακρίσεις και τα βραβεία στο ενεργητικό του διάσημου συνθέτη πολλά και σημαντικά. Ένα   βραβείο Grammy, έντεκα (11)  υποψηφιότητες για Grammy και  ένα βραβείο Χρυσής Σφαίρας (Golden Globe) για Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική. Έχει επίσης τιμηθεί ως Διεθνής Καλλιτέχνης 2000 για το Περιβάλλον. Υπογράφει τα σάουντρακ για πάνω από 50 ταινίες, ενώ τα άλμπουμ του ανέρχονται ήδη σε 38 με τις πωλήσεις τους να ξεπερνούν τα 100.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα με ψυχή, που δεν πρέπει να χάσετε!