Η ημερομηνία για την συναυλία του σπουδαίου Γερμανικού συγκροτήματος Die Krupps μετατέθηκε για τις 10 Απριλίου καθώς η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008 ζωντανή εμφάνιση τους στην Αθήνα ακυρώθηκε για λόγους υγείας του frontman του συγκροτήματος, Jurgen Engler.

Σημασία έχει ότι τελικά θέλουν να έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Gagarin 205 Live Music Space προσπαθεί για αυτό. Απρόοπτα συμβαίνουν δυστυχώς πάντα … Μία μέρα νωρίτερα δε, την Πέμπτη 9 Απριλίου θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη σε χώρο που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Νέα εισιτήρια για τη νέα ημερομηνία της Αθηναϊκής συναυλίας θα είναι διαθέσιμα τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στην ίδια και ήδη δημοσιοποιημένη τιμή από τα  σημεία προπώλησης πανελλαδικά & on line.

Όσοι φίλοι των Die Krupps έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια με αναγραφόμενη ημερομηνία την 21η Νοεμβρίου ας μην ανησυχούν, καθώς θα ισχύσουν κανονικά για την είσοδό τους στο Gagarin 205 στις 10 Απριλίου.

Αν, παρόλα αυτά, κάποιοι δεν είναι σε θέση να παραβρεθούν στην συναυλία λόγω κολλήματός τους με τη νέα ημερομηνία, τότε μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους μόνο από το σημείο προπώλησης που το προμηθεύτηκαν και μόνο μέχρι την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008.

Οι Die Krupps ανυπομονούν να παίξουν για τους Έλληνες φίλους τους..