Την Πέμπτη 11 Απριλίου βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες η πολυαναμενόμενη επική περιπέτεια “Hellboy: Ξαναγύρισα από την κόλαση” από την Odeon και την Audio Visual. Με αφορμή την συγκεκριμένη κυκλοφορία, το Culturenow.gr σας προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε δωρεάν αντίτυπα του κόμικ “Hellboy” των εκδόσεων Οξύ.

Ιστορία του κόμικ

Μια σειρά από αλλόκοτους φόνους και φήμες για κάτι χειρότερο κάνουν τον καθηγητή Μπρουμ να στείλει τον νεαρό Χέλμποϊ στην πρώτη του αποστολή σε ένα χωριό της Βραζιλίας. Ο Χέλμποϊ και μια μικρή ομάδα πρακτόρων ανακαλύπτουν κάτι τρομερό στις σκιές ενός πορτογαλικού οχυρού του 16ου αιώνα…

Στοιχεία έκδοσης:

ISBN: 978-960-436-480-0 | Ημν/νία έκδοσης: 07/2017 | Σελίδες: 136 Τιμή:14.99€

Σύνοψη ταινίας

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ.


Διαβάστε επίσης:

Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση, του Νιλ Μάρσαλ