Ο Ιανός δίνει την ευκαιρία σε έναν αναγνώστη του CultureNow.gr να κερδίσει μία δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήριο εικονογράφησης με τον βραβευμένο Σβετλίν Βασίλεβ, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα 1 Απριλίου.

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ο κάθε συμμετέχοντας στον συγκεκριμένο διαγωνισμό πρέπει να είναι 100% βέβαιος ότι θα μπορέσει να παρακολουθήσει ολόκληρο το σεμινάριο διάρκειας 10 εβδομάδων σε περίπτωση που βγει νικητής, διαφορετικά θα ακυρωθεί.

Επιπλέον, ο κάθε ένας που συμμετέχει είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να δηλώνει τα πραγματικά του στοιχεία. Αν διαπιστωθεί πως ο νικητής έχει δηλώσει πλαστά στοιχεία, θα αποκλειστεί αυτομάτως από όλους τους διαγωνισμούς του CultureNow.gr.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί έως την Τετάρτη 27 Μαρτίου και θα ανακοινωθεί ένας νικητής και ένας επιλαχών.

Συμμετοχή στην πορτοκαλί μπάρα


Έναρξη: Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019, 17:30-20:30

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα ασχοληθούμε με όλα τα βασικά –και όχι μόνο– θέματα της εικονογράφησης. Θα γνωρίσουμε από κοντά την τέχνη αυτή, περνώντας απ’ όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός κάδρου. Θα εμπλουτίσουμε τις απαιτούμενες γνώσεις και ικανότητες, και θα προσεγγίσουμε σφαιρικά κάποια από τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν την εικονογράφηση ενός βιβλίου.

Προσέγγιση του κειμένου, επιλογή τεχνικής και στυλ, καλλιτεχνική εκφραστικότητα και προσαρμογή της στο εκάστοτε αναγνωστικό κοινό (όταν απαιτείται), ζητήματα ισορροπίας ανάμεσα στο κείμενο και στην εικονογράφηση είναι μερικά από τα θέματα στα οποία δίνεται έμφαση.

Το σεμινάριο έχει εργαστηριακό χαρακτήρα, με ασκήσεις στον χώρο διεξαγωγής του αλλά και στο σπίτι, και δίνει πρακτικές «απαντήσεις» σε προβληματισμούς και αναζητήσεις των μελλοντικών εικονογράφων.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Διάρκεια μαθημάτων: δέκα τρίωρα απογευματινά μαθήματα (30 ώρες διδασκαλίας)

Ημέρα και ώρα μαθημάτων: Δευτέρα 17:30-20:30

Δίδακτρα: 340 ευρώ για νέες εγγραφές και 300 ευρώ για φοιτητές, άνεργους και απόφοιτους προηγούμενων κύκλων.

[Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.]

Επιπλέον στοιχεία για το σεμινάριο θα βρείτε εδώ:

www.ianos-seminaria.gr/el/market/product/4986