Καλοκαιρινή, μεγαλύτερη σε διάρκεια, σε ολοκαίνουριο χώρο και με ενδιαφέρουσες καινοτομίες η Art Athina, για 23η χρονιά παραμένει πιστή στο ραντεβού της με το φιλότεχνο κοινό. Η αθηναϊκή φουάρ, από την Πέμπτη 21 έως την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 θα υποδέχεται τους επισκέπτες της στην καρδιά της πόλης, στους χώρους του εμβληματικού Ωδείου Αθηνών.

Εάν θέλετε κι εσείς να επισκεφτείτε την 23η Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις που διαθέτουμε!

Σημείωση: Οι νικητές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρόσκλησή τους όποια μέρα θέλουν από 21 έως 24 Ιουνίου, που θα είναι ανοιχτή η έκθεση για το κοινό.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη, 20 Ιουνίου στις 13:00 το μεσημέρι. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, στη σελίδα των νικητών:

https://www.culturenow.gr/invitationswinners

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που περιλαμβάνουν τα εξής: Όνομα στα ελληνικά, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας (πραγματικά στοιχεία). Θα ζητηθεί ταυτότητα για την είσοδο στο χώρο.

Καλή επιτυχία σε όλους!


Περισσότερες πληροφορίες:

Η Art Athina 2018 στο Ωδείο Αθηνών