Η ομάδα C. for Circus παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Κάτι διαφορετικό» στο Skrow Theater στο Παγκράτι.

Τέσσερις ιστορίες βασισμένες σε τέσσερα παραμύθια που μιλούν για τη διαφορετικότητα σε μια παράσταση που μιλά για τη διαφορετικότητα. Οι θεσσαλονικείς C. for Circus, που αγαπήθηκαν στο περσινό Bob Theatre Festival, κατηφορίζουν στην Αθήνα, κουβαλώντας στις αποσκευές τους τ’ αγαπημένα τους βιβλία, «Κάτι άλλο» της Κάθριν Κέιβ, «Ο μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκι» του Τιμ Μπάρτον, «Καλή οικογένεια» του Γιόακιμ Πίρινεν και «Χρυσός Δράκος» του Ρόλαντ Σίμελπφενιχ,.

Μια παράσταση με ζωντανή μουσική, πολύ γέλιο και φρέσκια διάθεση.

Σκηνοθεσία: C. for Circus www.cforcircus.gr

Ηθοποιοί: Μαρία-Ελισάβετ Κοτίνη, Μαρίκα Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Γαβρέλας, Παύλος Παυλίδης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Χρύσα Κοτταράκου

Χορογράφος: Έλσα Σίσκου

* Το Skrow είναι ένας νέος χώρος πολιτισμού στο Παγκράτι, που δημιουργήθηκε από την ομάδα Skrow Theatre Group και θέτει ως στόχο την προώθηση των παραστατικών, εικαστικών και μουσικών τεχνών μέσω ενός πολυσυλλεκτικού προγράμματος, με έμφαση στους νέους δημιουργούς και νέους Έλληνες συγγραφείς, στεγάζοντας παραστάσεις, εκθέσεις, live, δημιουργικά εργαστήρια και σεμινάρια. Φιλοδοξεί ν΄αποτελέσει ένα νέο πεδίο έκφρασης στην πόλη, που δεν θα αποζητά την ασφάλεια, αλλά τη δράση και την εξέλιξη.

Skrow [μτφρ]: Κάποιος που έχει χάσει τον προσανατολισμό του, που βρίσκεται σε αναζήτηση της ταυτότητας του ή σε μια γενικότερη προσπάθεια να βρει τον εαυτό του. Κάποιος που νιώθει χαμένος.