Το Κάθε χρόνο ίδια μέρα , του Μπέρναρντ  Σλέηντ , ανεβαίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης .Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου , στους ρόλους της Ντόρις και του Τζορτζ παρουσιάζουν μια παράσταση που συνδυάζει απολαυστικά την κωμωδία και το δράμα, με την υπογραφή του Κώστα Αρζόγλου.

Το  χιούμορ ,ο  έρωτας και το  συναίσθημα εναλλάσσονται στην σκηνή κάνοντας τους θεατές να  βρουν κοινά στοιχεία με  τις ζωές των πρωταγωνιστών.  Αυτό είναι και το τέχνασμα του Σλέηντ , να χειρίζεται με μαεστρία τις ανθρώπινες σχέσεις , όποιες και αν είναι αυτές , αγγίζοντας τον εσωτερικό κόσμο τον θεατών  και κάνοντάς  τους να ζήσουν αυτά που θα ήθελαν να ζήσουν…

Ο Τζορτζ και η Ντόρις συνάπτουν παράνομο δεσμό κι έκτοτε συναντιούνται μόνο μία φορά το χρόνο, πάντα την ίδια μέρα.. σ\’ ένα μοτέλ στο Σαν Φρανσίσκο.. Μετά από 30 χρόνια, οι άνθρωποι μπορεί να αλλάζουν, αλλά το θέμα των δυσκολιών στις σχέσεις των ζευγαριών παραμένει πάντα επίκαιρο.

Το «Κάθε χρόνο ίδια μέρα», πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μπρόντγουεϊ το 1975, κέρδισε το βραβείο Drama Desk και κατόπιν παίχτηκε σε τριάντα τρεις χώρες. Το 1978 γυρίστηκε σε ταινία με την Έλεν Μπέρστιν και τον Άλαν Άλντα. Και οι δυο ήταν υποψήφιοι για Όσκαρ. Στην Ελλάδα πρωτοπαρουσιάστηκε  από τον Αλέκο Αλεξανδράκη, και την Νόνικα Γαληνέα. Φέτος για λίγες παραστάσεις θα ανέβει ξανα στο θέατρο Αλέκος Αλέξανδράκης και κατόπιν θα κάνει περιοδεία  σε όλη την Ελλάδα.