Το Κολλέγιο Τέχνης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών (μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ) και το τμήμα θεάτρου του Queen Margaret University, μας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση Κάθε χρόνο την ίδια μέρα, σε σκηνοθεσία Κώστα Βάντζου, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Ελυζέ.

Μια θεατρική παράσταση από τους σπουδαστές του Bachelor in Performing Arts του Κολλεγίου Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ – Athens Metropolitan College, πλαισιωμένους από καθηγητές και συνεργάτες της σχολής σε ρόλο συντελεστών.

Η παράσταση που είναι επαγγελματικών προδιαγραφών, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εξετάσεων των πτυχιακών σπουδαστών για την απόκτηση Πανεπιστημιακού Τίτλου Σπουδών στις Δραματικές Σπουδές.

Πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί, που η δράση του τοποθετείται στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα. Ο Τζώρτζ, λογιστής και η Ντόρις, νοικοκυρά, συναντούνται σε ένα μοτέλ στη βόρια Καλιφόρνια το 1951. Αποφασίζουν να το επαναλαμβάνουν μια φορά το χρόνο παρότι είναι και οι δυο παντρεμένοι και  έχουν από 3 παιδιά ο καθένας.

Μέσα στα επόμενα 24 χρόνια, οι συναντήσεις τους συνεχίζουν και δένονται συναισθηματικά. Σε κάθε τους συνάντηση τα δεδομένα αλλάζουν ραγδαία: γεννήσεις, θάνατοι, προβλήματα στους γάμους τους, ραγδαίες κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις – η κοινωνική άνοδος της γυναίκας και η επιστροφή του άνδρα στην ουσία των πραγμάτων. Θα μπορέσουν να ζήσουν ελεύθερα όπως λένε οι ίδιοι, μαζί, μέχρι να λιώσουν τα κόκαλά μας?…

Διανομή: ΤΖΩΡΤΖ: Ελευθέριος Βλάχος, Γιώργος Κωτσάκος, Αθανάσιος Τόμας, Φύλλης Τζώρτζογλου, Αντώνης Τζαμαλούκας, ΝΤΟΡΙΣ: Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Ελισάβετ Πιτσικώνη, Διονυσία Αργυροπούλου, Ναταλία-Σεβαστή Χατζή, Χαρίκλεια Συμεωνίδου

Σκηνοθεσία: Κώστας Βάντζος, Υπεύθυνος Προγράμματος BA in Performing Arts, Απόδοση: Μιχάλης Παπαμιχάλης, Δραματουργική επεξεργασία: Αντώνης Γαλέος, Σκηνικά-Κοστούμια: Κατερίνα Καμπανέλλη, Μουσική/ Μουσική επιμέλεια: Κώστας Παγιάτης, Κινησιολογία: Αθηνά Κεφαλά, Χορογραφίες: Chuck Foster, Φωτογραφίες παράστασης: Μάρκος Διαμαντόπουλος.