Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος επιστρέφουν στην Αθήνα για μία μοναδική παράσταση!Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα!

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους και μετά την διαδικτυακή τους επιστροφή και μια sold out σεζόν στην Αθήνα, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος έρχονται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς!

Κάψε το Σενάριο Reloaded! Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ζωής σας! Αν όχι για την πιο αστεία σίγουρα για την πιο βραδιά!


Με χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι λόγω αυξημένης ζήτησης θα πραγματοποιηθεί εκτός από αυτή των 20.30 και δεύτερη παράσταση για το “΄Κάψε το Σενάριο…Reloaded” στις 22.40 και πάλι στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων! Προς αποφυγή συνωστισμού θα θέλαμε να σας τονίσουμε, ότι ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια στην είσοδο! Αντ’ αυτού μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Viva και το δίκτυο συνεργατών μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης!