Το Σάββατο 19 Ιουλίου, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στο Ammos Beach Club τον ανερχόμενο dj και παραγωγό, Argy της Poker Flat Recordings.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, μολονότι γεννήθηκε στη Ρόδο, τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό, γεγονός που του επέτρεψε να κυνηγήσει το όνειρό του και να κερδίσει την απροσδόκητα θερμή υποδοχή του κοινού και των κριτικών. Μαζί του θα εμφανιστεί ο Bengoa, της Blind Stitch Records.

Το ντεμπούτο του «Love Dose» EP κυκλοφόρησε το 2005 από την Poker Flat και απέδειξε την ευρεία γκάμα των μουσικών του επιρροών και δυνατοτήτων.

Ο Argy παράλληλα, συνεργαζόταν με τις δισκογραφικές Ibadan, Simple και Defected, ενώ το 2007 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το «Unreliable Virgin», το οποίο κυκλοφόρησε από την Cocoon του θρυλικού Sven Vath. Αυτό ήταν αρκετό, για να βομβαρδιστεί με προτάσεις για gigs και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Το Μάιο κυκλοφόρησε το πρώτο full length project του, «Focus On: Argy», που κατά γενική ομολογία αποτελεί μια ευχάριστη μουσική έκπληξη. Πρόκειται για μια ώριμη και ολοκληρωμένη δουλειά που εκπροσωπεί τη σύγχρονη house και χαρακτηρίζεται από δυνατά χορευτικά peaks και έντονα percussive ατμοσφαιρικά στοιχεία.

O Argy και το Focus On μας επιτρέπουν να ατενίζουμε το μέλλον της χορευτικής σκηνής με αισιοδοξία, καθώς αποδεικνύουν ότι η νέα γενιά των dj’s εκτός από αγάπη και γνώση για τη μουσική, διαθέτει όραμα και ιδεολογία.