Η αστυνομική ταινία συναντά τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα, την κοινωνική μελέτη και το γεμάτο σασπένς θρίλερ χαρακτήρων στο “Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει”, ένα μείγμα αγωνίας και περιπέτειας που θα καθηλώσει τον θεατή.

Μαδρίτη, 2011. Ο πιο ζεστός Αύγουστος στην ιστορία της πόλης. Ενάμιση εκατομμύριο πιστοί περιμένουν την επίσκεψη του Πάπα και η πόλη επιτηρείται στενά από δυνάμεις ασφαλείας. Όμως ξαφνικά η φαινομενικά πανηγυρική ατμόσφαιρα διακόπτεται βίαια όταν μια σειρά περιστατικών κάνει την εμφάνισή της: διάφορες ηλικιωμένες γυναίκες βρίσκονται δολοφονημένες με εμφανή σημάδια σεξουαλικής επίθεσης.

Δύο ντετέκτιβ, τους οποίους κανείς δεν θέλει ως συνεργάτες, αναγκάζονται να συνεργαστούν μεταξύ τους στην περίεργη αυτή υπόθεση, για την οποία έχουν λάβει την εξής ξεκάθαρη εντολή: εξιχνιάστε τα εγκλήματα όσο το δυνατόν συντομότερα αλλά με απόλυτη μυστικότητα. Το ανθρωποκυνηγητό τους θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν κάτι που δεν φαντάζονταν ποτέ – κανείς από τους δύο δεν είναι πολύ διαφορετικός από τον δολοφόνο.

Γνωρίστε τους ήρωες

Ντετέκτιβ Βελάρδε

Ο Λουίς Βελάρδε είναι ένας ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών που είναι 100% αφοσιωμένος στη δουλειά του, σε σημείο εμμονής. Είναι έξυπνος, μεθοδικός και δεν αναλαμβάνει δράση ποτέ χωρίς να σκεφτεί πρώτα ψύχραιμα. Οι συνάδελφοί του τον θεωρούν κάπως περίεργο, γιατί είναι μοναχικός, πολύ εσωστρεφής και, σαν να μην έφταναν αυτά, τραυλίζει. Είναι άνθρωπος της σκέψης παρά της δράσης.

Ντετέκτιβ Αλφάρο

Ο Χαβιέ Αλφάρο είναι ο συνεργάτης του Λουίς Βελάρδε στην υπόθεση. Αντίθετα με τον Λουίς, ο Χαβιέ είναι παντρεμένος με παιδιά, ομιλητικός, χαρισματικός, γοητευτικός και αστείος. Βαριέται τη δουλειά γραφείου και συνήθως αντιδρά παρμορμητικά, κάτι που συχνά τον βάζει σε μπελάδες. Είναι βίαιος, σκληρός και αντιδρά ενστικτωδώς χωρίς να σκέφτεται.

Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκόγιεν

Σενάριο: Ισαμπέλ Πένια, Ροντρίγκο Σορογκόγιεν

Ηθοποιοί: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Ρομπέρτο Άλαμο

Διάρκεια: 124 λεπτά