Αυτόν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στο «Σπίτι των Παραμυθιών – Το Μουσείο Αλλιώς» κάνουμε βουτιά στη θάλασσα της παγκόσμιας προφορικής παράδοσης, αφηγούμαστε μύθους, θρύλους, λαϊκά παραμύθια και γνωρίζουμε πολιτισμούς από κάθε γωνιά της γης.

Κατασκευάζουμε χειροτεχνίες και μεταμορφώνουμε ανακυκλώσιμα υλικά, φτιάχνουμε φυτολόγιο μύθων και παραμυθιών για δέντρα και φυτά, παίζουμε παραδοσιακά κινητικά παιχνίδια και πλάθουμε αρχαιοελληνικά παιχνίδια από φυσικό πηλό. Με παραμύθια και παιχνίδια συνεργασίας και εμπιστοσύνης ευαισθητοποιούμαστε στη διαφορετικότητα.

Επινοούμε, γράφουμε, εικονογραφούμε, αφηγούμαστε και δραματοποιούμε τις δικές μας ιστορίες, γνωρίζουμε αγαπημένους ζωγράφους, ανακαλύπτουμε τις ιστορίες πίσω από τα έργα τους και τα φτιάχνουμε με τη δική μας ματιά.

Ηλικίες: Από 6 έως 12 ετών

1ο Camp:  Δευτέρα 20 Ιουνίου έως Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Από τις 08.30 έως τις 14.30 ή 16.00

Κόστος συμμετοχής: 160 ευρώ (δύο πενθήμερα)

Παρέχεται έκπτωση 10% στα αδέλφια

2o Camp:  Δευτέρα 4 Ιουλίου έως Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Από τις 08.30 έως τις 14.30 ή 16.00

Κόστος συμμετοχής: 160 ευρώ (δύο πενθήμερα)

Παρέχεται έκπτωση 10% στα αδέλφια

Δηλώσεις Συμμετοχής – Εγγραφή

Το ποσό της οικονομικής συνδρομής δίδεται η δυνατότητα να καταβληθεί σε δύο δόσεις. Η πρώτη δόση είναι 100 ευρώ και καταβάλλεται με την εγγραφή και η δεύτερη δόση 60 ευρώ και καταβάλλεται με την έναρξη του camp.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 16 παιδιά και ο ελάχιστος 12.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως ότου συμπληρωθεί η ομάδα.