Το Θέατρο Χωρίς Σύνορα παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στο Βooze Cooperativa το έργο Και μετά τίποτε, της Μαργκερίτ Ντυράς, με την Ολύνα Ξενοπούλου, για περιορισμένες παραστάσεις, μέχρι την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου.

Μια γυναίκα αντιμέτωπη με ένα μεγάλο έρωτα, την ώρα που ξέρει καλά ότι ο θάνατος πλησιάζει. Μια συγγραφέας με πλήρη συνείδηση του ταλέντου της ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί ανάμεσα στην υπαρξιακή της αγωνία, το πάθος της για τη ζωή, τη μοναξιά και συχνά την αδυναμία των άλλων να τη νιώσουν.

Η ηδονή, η χαρά της ζωής και το χιούμορ σε αντιπαράθεση με το πόνο της απώλειας και την αγωνία του θανάτου.

Ο έρωτας της Μαργκερίτ Ντυράς για το νεαρό Γιαν Αντρέα και οι σκέψεις της τους τελευταίους μήνες της ζωής της καταγράφονται στο έργο της Και μετά τίποτε….

Στο Και μετά τίποτε ο σκηνικός χώρος επεκτείνεται εικαστικά σε όλο το υπόγειο του Βooze Cooperativa και η θεατρική δράση προσδιορίζεται άλλοτε από την παρουσία και άλλοτε από την απουσία της γυναίκας του έργου.

Η μετάφραση είναι του Αλέξανδρου Θαλασσινού, η δραματουργική επεξεργασία και η σκηνοθεσία του Γιώργου Γιανναράκου, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Στέλιου Ρουκουνάκη, η μουσική του Δημήτρη Μαυρομάτη, οι φωτισμοί και η φωτογραφία του Αντώνη Συμεωνάκη και η επιμέλεια ήχου του Αλέξανδρου Στρατή.

Ερμηνεύει η Ολύνα Ξενοπούλου, ενώ τη φωνή του Γιάν Αντρέα χαρίζει ο Γιώργος Γιανναράκος και την εικόνα ο Βαγγέλης Ζάχος.