Το Μύλος Club θα φιλοξενήσει το Jazz Celebration Tango και τους Encardia για δυο ζωντανές μουσικές βραδιές

… στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2012, αντίστοιχα.

TANGO (ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ – ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ – GOMEZ)Τρεις σολίστ του τάνγκο διαφορετικής μουσικής αφετηρίας θα συμπράξουν όλοι μαζί  για πρώτη φορά στο club του Μυλου, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου την εβδομάδα που το Womex festival θα αλλάξει τους ρυθμούς της συμπρωτεύουσας.

Ο Μάριος Στρόφαλης , συνθέτης πολλών σάουντρακ αλλά και συνθέτης των European taxim και πολλών tango Mediterraneo ή Αrgentino θα παίξει πιάνο και ακκορντεόν.

Ο Κώστας Βλαχόπουλος ιδρυτής του tango σχήματος ”el duo de dos”, ξεκίνησε να παίζει blues φυσαρμόνικα αλλά κατέληξε μαζί με την ιδιαίτερη χρωματική φυσαρμόνικα στο traditional tango.
O Roman Gomez από την Αργεντινή καθαρόαιμος jazz μουσικός και συνθέτης θα παίξει bandoneon και πιάνο με τον ιδιαίτερο jazz nuevo ήχο του.

ENCARDIAΞεπερνώντας όπως πάντα τα όρια της γιορτής  και των  εκπλήξεων οι encardia  μας καλούν σε μια εκρηκτική βραδιά γεμάτη κέφι, χορό, συγκίνηση και ψυχή.. Ασυγκράτητοι  μουσικοί και αεικίνητες χορεύτριες τραγουδούν, χορεύουν και ανασυνθέτουν μέσα στο δικό τους προσωπικό ήχο  μουσικές και τραγούδια από την ελληνόφωνη παράδοση της Κάτω Ιταλίας. Κιθάρες, ντέφια, ακκορντεόν, φυσαρμόνικες, καστανιέτες, μαντολίνα και νταούλια, τραγούδια, χοροί και θρύλοι του ιταλικού Νότου, για μια και μοναδική βραδιά στο club του μυλου, την Πέμπτη 18 Οκτωβριου.