Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και από το Lifetime και από το A&E. Με προσωρινό τίτλο «Janet», το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Το συνολικά τεσσάρων ωρών ντοκιμαντέρ – θα μεταδοθεί σε δύο βραδιές – σκηνοθετεί ο Ben Hirsch. Η εμβληματική φιγούρα της ποπ είναι εκτελεστική παραγωγός – μαζί με τον Randy Jackson – και έχει δώσει άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε υλικό που την αφορά. Συνεπώς, το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει πλάνα αρχείου, βίντεο στο σπίτι τα οποία δεν έχουν δει ως σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας και συνεντεύξεις με διασημότητες.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι χρονικό της προσωπικής της ζωής και της καριέρας της, δουλεύεται εδώ και τρία χρόνια. Παρακολουθεί την Jackson και την οικογένειά της καθώς θρηνούν τον Joseph, πατέρα της και πατριάρχη της φαμίλιας Jackson που πέθανε το 2018. Επιπλέον, η Jackson μιλά για την ερμηνεία της μαζί με τον Justin Timberlake στο Super Bowl του 2014, για τον θάνατο του αδελφού της Michael Jackson και για το ότι έγινε μητέρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ