Πλούσιο και αυτό τον μήνα το πρόγραμμα που παρουσιάζει η μουσική σκηνή του Πυρήνα. Μόρφω Τσαϊρέλη- Τάσος Ποταμιάνος, Αλέξανδρο ς Εμμανουηλίδης- Μαρία Παπαγεωργίου, Νίκος Καρακαλπάκης – Αντιγόνη Κυριακοπούλου και Ματ σε δύο υφέσεις, αφήνουν τα δικά τους ηχητικά αποτυπώματα … Παρασκευή 5 & 12 Δεκεμβρίου :
H  τραγουδίστρια Μόρφω Τσαϊρέλη και ο τραγουδοποιός Τάσος Ποταμιάνος παρουσιάζουν τα τραγούδια του cd Επειδή είσαι εσύ πλαισιωμένα από άλλες μπαλάντες, ρούμπες, λαϊκά και ροκ. Παίζουν οι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πλήκτρα), Γιάννης Ζερβός (κιθάρες, τραγούδι), Φώτης Μυλωνάς (μπάσο), Σωκράτης Γανιάρης (τύμπανα), Μαρίνος Γαλατσινός (σαξόφωνο, κλαρίνο, φλάουτο).
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 10 €

Από το Σάββατο 13 Δεκέμβρη :
Στον Πυρήνα ξανά… φυσάει αλλιώς ο αέρας με τον νέο τραγουδοποιό Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη που μας προσκαλεί για δεύτερη χρονιά να συνταξιδέψουμε μαζί του σε ένα ταξίδι με τραγούδια από τον δίσκο του Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας Μαζί του η νέα και πολλά υποσχόμενη Μαρία Παπαγεωργίου, που ξεχώρισε στην Τρίτη Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της Μικρής Άρκτου.
Σάββατο: 13, 20,27 Δεκεμβρίου στις  22.30
Είσοδος: 10 €

Τρίτη: 2 & 9 Δεκεμβρίου
Ο Νίκος Καρακαλπάκης και η Αντιγόνη Κυριακοπούλου παίζουν ένα μουσικό Παιχνίδι για 2\”στον Πυρήνα. Ένα παιχνίδι βασισμένο σε latin & jazz διασκευές σε τραγούδια κυρίως από την ελληνική σκηνή του χθες και του σήμερα. Μαζί τους στο πιάνο ο Διονύσης Κωστής και στα κρουστά ο Άγγελος Κουσάκης.
Ώρα έναρξης: 22.30

Από 3 Δεκέμβρη και κάθε Τετάρτη:
Οι Ματ σε δύο υφέσεις ξεκινούν τις μουσικές τους εμφανίσεις αυτό το χειμώνα, παρουσιάζοντας παλιά τραγούδια και μουσικές από τους δύο προηγούμενους δίσκους τους (Ματ σεδύο υφέσεις, Ψέμα σαν αλήθεια) καθώς επίσης και απ’ τον ευρύτερο μεσογειακό χώρο.
Ματ σε δύο υφέσεις κάνουν οι: Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (Λαούτα Μεσογείου, Κιθάρα, Φωνή), Γιάννης Τσιουλάκης (Πιάνο, Φωνή), Κώστας Τσιουλάκης (Τύμπανα, πλήκτρα), Γιώργος Κοντογιάννης (Λύρες Μεσογείου, Κρουστά), Σπυριδούλα Μπάκα (Φωνή), Πέτρος Λαμπρίδης (Μπάσο), Δημήτρης Βαρελόπουλος (Λαούτα Μεσογείου, Κιθάρα, Φωνή).
Ώρα έναρξης: 22.30