Το όμορφο νησί της Σάμου φιλοξενεί για 9η χρονιά το Ireon Music Festival, που αποτελεί το μεγαλύτερο τριήμερο μουσικό Φεστιβάλ στο Αιγαίο
 

… και θα φιλοξενήσει σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, στις 7-9 Αυγούστου 2012.

Ηχηρά ονόματα της ελληνικής και ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής φιλοξενεί και φέτος το 9ο κατά σειρά Ireon Music Festival της Σάμου. Το μεγαλύτερο τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στο Αιγαίο και ένα από τα σημαντικότερα στον Ελλαδικό χώρο θα γεμίσει μουσική ενέργεια τη σκηνή του Ηραίου στις 7, 8 και 9 Αυγούστου. Με καλλιτέχνες  καταξιωμένους τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον ευρωπαϊκό χώρο, το φεστιβάλ συνεχίζει να προκαλεί και φέτος με προσωπικότητες που παραδοσιακά αφήνουν και τη ψυχή τους επί της σκηνής.

Το μενού περιλαμβάνει Γιάννη Αγγελάκα, τον αγαπημένο τραγουδοποιό χωρίς κανόνες, το όνομα-σταθμός στην ιστορία του ελληνικού ροκ που με το νέο του σχήμα  φιλοδοξεί να μετατρέψει τη διάθεσή μας σε ένα αιρετικό παραλήρημα. Μαζί του το ‘Κακό Συναπάντημα’ με reggae-dub ρυθμούς θα δώσει το απαιτούμενο καλοκαιρινό χρώμα λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα του Ηραίον.  Την ίδια στιγμή ο άνθρωπος-ορχήστρα, Κωστής Μαραβέγιας, συνδυάζοντας της έκρηξη με τη γλυκιά νοσταλγία θα μας κεράσει ένα πολύχρωμο κοκτέιλ ήχων και ρυθμών.  Και όπως πάντα ξεπερνώντας τα ελληνικά μουσικά σύνορα το Ireon Music Festival 2012 με υπερηφάνεια παρουσιάζει μία από τις μεγαλύτερες μπάντες-εκπροσώπους της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, τους Σουηδούς Covenant, των οποίων η έλευση στην Ελλάδα αποτελεί πάντα συναυλιακό γεγονός. Παρέα με τους δικούς μας καταξιωμένους πλέον Mikro σκοπεύουν να μεταδώσουν στο κοινό άπειρα κύματα ηλεκτρονικής, χορευτικής μουσικής ενέργειας.

Αναλυτικά:


7 Αυγούστου:
Leonidas Deejay (dj set) – Inout (Samos band) – MARAVEYAS ILEGAL (ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ)

8 Αυγούστου: Andreas.K (dj set) – Mikro – COVENANT (SE)

9 Αυγούστου: Leonidas Deejay (dj set) – YANNIS AGGELAKAS (ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ) – Κακό Συναπάντημα soundsystem (after reggae party)