Στο πλαίσιο του εκθεσιακού προγραμματισμού του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή παρουσιάζεται η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Juana Page με τίτλο Inner Vision από 12 Νοεμβρίου έως 29 Νοεμβρίου 2014. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 στις 19:00 στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος στην Κηφισιά.

Η Juana Page  είναι μία καλλιτέχνης που πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Κόρδοβα της Αργεντινής, ενώ αργότερα συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη.

Στα έργα της διαφαίνεται μία προσπάθεια επανασύνδεσης με τον συναισθηματικό και ψυχολογικό κόσμο του ανθρώπου. Δημιουργούνται διαστάσεις όπου όλα τα στοιχεία  συνδέονται μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα μεταμορφώνονται και αναγεννιούνται. Έτσι, διαμορφώνεται ένα έργο που προκαλεί στο θεατή αισθήσεις συνδεόμενες με την πρωτόγονη μνήμη και γη. Στο έργο της, η Juana Page έχει ενσωματώσει το ράψιμο στο πλαίσιο της διαδικασίας της ενσωμάτωσης νέων στρωμάτων, με αυτή την τεχνική εισάγει τον θεατή σε μια πιο ανάγλυφη εμπλοκή. Ενσωματώνοντας μέσα στο ζωγραφικό χώρο, μια ποικιλία υλικών και τεχνικών, μια διαφορετική πραγματικότητα αποκαλύπτεται, εκθέτοντας τον θεατή σε νέες έννοιες ενώ βιώνει τα έργα.

Το έργο της συμμετέχει πάντα σε μια μακρά διαδικασία αναζήτησης. Τα θέματα τα οποία εξερευνά μέσα από μια ευρεία ποικιλία εικόνων και τεχνικών είναι διφορούμενα όπως οι μνήμες και ο χώρος.

Η σημασία του χώρου είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο εστίασης μέσα και έξω από τα όρια του καμβά της. Η Juana Page έχει αναπτύξει το στοιχείο του συμβολισμού κατά την πάροδο του χρόνου μέσα από τις εμπειρίες της αλλά και τις εσωτερικές της αλλαγές.

Στη δουλειά της χρησιμοποιεί ποικίλες τεχνικές, ανάμεσα στις οποίες είναι η ζωγραφική με ακριλικά και ανάμικτα υλικά.

Αυτή είναι η 3η έκθεση των έργων της Juana Page στην Ελλάδα, όπου κατοικεί τα τελευταία χρόνια.