Το Love Radio 97,5 γιορτάζει τα 19 χρόνια λειτουργίας του με ένα  μεγάλο party τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, με την Indila.

Ο ερωτικός σταθμός της πόλης υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Γαλλίδα star και πιο πολυσυζητημένη νέα τραγουδίστρια στην Ευρώπη, Indila για μία μοναδική συναυλία!

Εμφάνιση αγαπημένων καλλιτεχνών, happenings, ζωντανές συνδέσεις, και πολλές ακόμα εκπλήξεις στον πιο ερωτικό party της χρονιάς

«Indila In Love Concert»,τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

«Indila In Love Concert»! Η γαλλίδα star έρχεται για ένα μοναδικό show!

Βιογραφικό

H Adila Sedraïa γεννήθηκε το 1984 στο Παρίσι, έχοντας ρίζες από την Ινδία, την Αλγερία και την Αίγυπτο.

Κατάφερε να καθιερωθεί στο χώρο του πενταγράμμου με το καλλιτεχνικό όνομα ”Indila”, το Δεκέμβριο του 2013 όταν κυκλοφόρησε το single της ”Derniere Danse”.

Το συγκεκριμένο τραγούδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία αρχικά στη Γαλλία όπου και έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση του SNEP Top10, ενώ κέρδισε παγκόσμιο ραδιοφωνικό airplay και αγαπήθηκε από τους DJ’s της Ευρώπης και Αμερικής.

Τον Φεβρουάριο του 2014 κυκλοφόρησε το άλμπουμ της ”Mini World”, που θεωρείται η Γαλλική αποκάλυψη του 2014 στο οποίο περιλαμβάνεται η επιτυχία ”S.O.S.” που ξεχώρισε ως το τρίτο κατά σειρά single.

Το video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Karim Ouaret.

Η τραγουδίστρια από τη Γαλλία, επέλεξε να συμπεριλάβει πλάνα από την χώρα μας στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι της, με έμφαση στις ελληνικές παραλίες, αξιοθέατα της Χαλκίδας, καθώς και σκηνές από το σταθμό του ΗΣΑΠ στην περιοχή της Βικτώριας.

Η Indila είναι παντρεμένη με τον επίσης συνθέτη και παραγωγό, Pascal Koeu, γνωστότερο και ως DJSkalp.